Colonhydroterapia – Colonic – suolihuuhtelu

Colonhydroterapia – Colonic – suolihuuhtelu.
Suoli – Osa kokonaisuutta!
80% immuunijärjestelmästämme on suolistossa. Jos suoli ei toimi, se vaikuttaa koko yleistilaamme. Suolen terveys on osa elimistön terveyttä.

Colonhydroterapia on vanha hoitomuoto, joka juontaa alkunsa Hippokrateen ajoista saakka, mutta on samalla erittäin nykyaikainen kehittynyt hoitomuoto.

Suolihuuhtelu on yksinkertainen tapa auttaa elimistöä huuhtelemalla pois kuona-aineet sekä mahdolliset myrkyt, jotka ovat jääneet paksusuoleen samalla kun suolen peristaltiikka paranee. Tämä vaikuttaa yleiseen terveydentilaan.
Hoito toteutetaan colonhydromat huuhtelulaitteella, joka on CE-merkitty ja rekisteröity lääketieteellisenä laitteena. Kehon lämpöinen suodattu vesi pehmentää tai huhtoo pois vanhaa, kuivunutta suolen sisältöä. Itse saa päättää paljonko vettä suoleen laitetaan. Joskus hoidon aikana tarvitsee käydä vessassa. Hoidon aikana vatsa hierotaan osittain jotta ulostemassa irtoaisi suolen seinämistä. Suolen sisältö poistuu suoraan viemäriin ja menetelmä on hajuton ja hygieeninen.

Suolihuuhtelu toteutetaan aina sarjahoitona, aluksi pari kertaa viikossa ja vähintään kolme kertaa. Huuhtelujen määrä riippuu oireista sekä siitä kuinka suolen toiminta lähtee käyntiin. Suositus on 5-10 kertaa.

Kenelle?
Puhdistus ja virkistyskuuri ( yleinen väsymys, päänsärky, univaikeudet )
Suolistovaivat – ummetus – ripuli
Kivut
Ihottuma, allergiat, akne ja muut ihoongelmat
Heikentynyt immuunijärjestelmä.
Candida sieni suolistossa tai muut parasiitit,epätasapaino suolifloorassa (kokonaishoito)
Merkitys terveydelle!

Suolihuuhtelu käynnistää puhdistusprocessin, kokemus ja tulokset ovat yksilöllisiä:
Vähentynyt väsymys
Ajatuksia tulee selkeämpiä, energiaa vapautuu
Parempi ihon, hiusten ja kynsien laatu
Vaikutukset limakalvoihin
Aineenvaihdunta parantuu, verenkierto lisääntyy ym.

Suolihuuhtelu ei suositella jos sinulla on:
Sydänsairaus, colitis ulcerosa, Crohnin tauti, paksusuolen syöpä, suolistovuoto, raskauden myöhemmässä vaiheessa, anemia, munuaisten vajaatoiminta, suolen haavauma tai fisteli, verenohennuslääkitys.

Väri-integroitu suolihuuhtelu
On yleisesti jo kauan tiedetty että värit vaikuttavat meihin. Valo koostuu energiasta eri taajuuksilla ja tällä energialla katsotaan olevan vaikutusta sekä ruumillisesti että sielullisesti. Suolihuuhtelun aikana on mahdollista valita erityinen valo huuhtelulle. Värit ovat PUNAINEN, ORANSSI, KELTAINEN, VIHREÄ ja SININEN.

Ennen ja jälkeen suolihuuhtelua
Ennen ja jälkeen suolihuuhtelua suositellaan kevyttä ruokavaliota. Kaksi tuntia ennen hoitoa pitää olla ravinnotta. Juo mielellään runsaasti huuhtelun jälkeen. Ota mukanasi sekä iso että pieni pyyhe.

Varaa aikasi: Marica Ainonen, MeaHarmonie  Tfn 050-5189146 eller 040 8466 380

Colonic suolihuuhtelu – Kaitsorintie 5, Kaitsor (samassa talossa kuin Marias Hälsonycklar)
Pohjanmaa. http://mariasnycklar.fi
TERVETULOA!