Publicerat den

Piggare och mindre sötsug

Hälsningar från en nöjd kund:

”Jag har besökt Marica i Kaitsor i flera repriser för tarmspolning. Varför gör man sådant om man i övrigt är frisk? För min del ville jag få bort sötsuget och få ändring i livsföringen. Redan efter första spolningen kände jag mej piggare fräschare i hyn och som sagt inget sötsug. Dessutom förbättras nattsömnen och i och med att sötsakerna lämnas bort känns kroppen smidigare. Marica är en inspirationskälla och mentor på samma gång. Vi peppar varann att vara nyttiga. Rekommenderar att köra serier på minst tre gånger, gärna 5, så minskar chanserna att falla tillbaka i gamla spår. Olika saker i livet gör att man ändå kan falla tillbaka i gamla spår och då är det bara att kontakta Marica så får hon dej på rätt köl igen. Jag garanterar att det hjälper.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *