Publicerat den

Reviva på äventyr till Kaitsor och M.E.A Harmonie

Del 1/5 ( skrivet av Ann Snellman)
Våra tarmar kan samla gammalt slagg och avföring. Vi dricker för litet och avföringen torkar….en förruttnelse kan ske…det gör också att svampar och parasiter kan trivas bättre. Kanske inte det trevligaste samtalsämnet men så nödvändigt och viktigt. Tarmen är nyckeln till en god hälsa.

Del 2/5 Marica Ainonen som står bakom tarmsköljningsmaskinen är sjukskötare och colon hydroterapeut. Hon är en trygg och
varm människa. Här är det Camilla som är patient. Camilla är avslappnad och cool och de går nu igenom processen

Del 3/5 Behandlingen är uppdelad i 3 faser. Fas 1 går ut på att man sätter in vatten i tarmen och Marica hjälper till och masserar magen för att lösa upp blockeringar. Fas 2 går ut på att lösa upp slagg och Fas 3 är transporten ut. Man behöver göra sköljningen flera gånger, rekommendationen är 5-10 gånger och det är individuellt hur länge processen tar.

Del 4/5 Tarmmassage! Kliniskt, rent och diskret

Del 5/5. Nöjd och glad Camilla efter sin andra behandling. Camilla beskriver tarmsköljningen som befriande och känner ett tydligt behov av att fortsätta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *