Publicerat den

Ett stilla sinne

EN DAGS MINDFULNESS TYST RETREAT!

Unna dig en dag i tystnad, kravlöshet och långsamhet!
Lämna vardagslivet bakom dig, fördjupa dig i utövandet av mindfulness och meditation.

Under en tyst dag får du lära dig enkla övningar som hjälper dig att finna inre ro och kraft, Vi övar grundläggande mindfulness tekniker, redskap som du kan använda dig av både i din vardag, i dina relationer och i ditt arbetsliv.

I mindfulnessträningen försöker vi inte förändra någonting eller lösa några problem, utan uppmärksammar det som finns i kroppen, känslorna och sinnet, vilket kan ge oss en bättre förståelse för hur tankar och känslor kan påverka vår hälsa och vår livskvalitet. Genom övningar i självmedkänsla stimuleras känslor av samhörighet, trygghet och lugn samt omtanke och förståelse för oss själva.

Tag med liggunderlag, ev liten kudde, filt, tröja, bekväma skor och kläder ( en del av övningarna görs utomhus) mellanmål och ev en sallad till lunch för mindful eating tillsamman

En kommentar på Ett stilla sinne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *