ympärileikkaus ja seksi

ympärileikattu seksi

ympärileikkaus ja seksi

Provoilua, mutta reagoin silti. Aikuisen ympärileikkaus sairaalaoloissa on harvoin osoitus uskonnollisesta vakaumuksesta - ja joo, mulla olisi varmasti aivan legitiimi syy vaatia miestä kärsimään kivusta, verenvuodosta ja tulehduksista loppuelämänsä ihan siitä syystä, ettei vain mitenkään vaikutaisi eroavan uskonnolliselta vakaumukseltaan valtaosasta suomalaisista.

Aikuisen seksuaalisuuden merkit

Otolla ja Iinalla on kolme lasta alle kolmekymppisinä ja takana 9 yhteistä vuotta – he tietävät, miten toiseen ei tympäänny ja se pätee myös seksiin Suhteet 24.10. 19:00 Iinan ja Oton mielestä hyvän suhteen salaisuus piilee siinä, että kumppanin valitsee joka päivä.

Ympärileikkaus Ja Seksi - Image Results

ympärileikkaus ja seksi

Ja seksi varmaan onnistuu, mutta eri asia on miten henkinen puoli, kuten Liilii mainitsikin sellaisen ottaa vastaan, miten pahasti on arpeutunut, onko kursittu, onko klitoriksesta mitään jäljellä jne.

Keskustelu | Anna

Ympärileikkaus vahingoittaa hermotusta peniksessä ja se vaikuttaa seksuaaliseen nautintoon. Naisten ympärileikkausta ei voida perustella hygieniasyillä. Ympärileikatut eivät halua käyttää kondomia, koska se vain pahentaa tunnottomuuden tuomia ongelmia.

voiko ympärileikattu nainen harrastaa seksiä ? | Keskustelu

Ihan normaalia mielestäni. Kyllä hän sanoo että leikkaus on vienyt tuntoherkkyyttä mutta en sitten tiedä. Kyllä mun pildestäkin on herkkyys vähentynyt, ihan vaan siksi että on harrastanut seksiä ja tottunut kosketukseen. Että vaikea se on kai sanoa tekeekö ympärileikkaus tunnottomammaksi.

"Seksi jää huomiseksi" - YouTube

Silpomisesta on käytetty myös nimitystä naisen ympärileikkaus. UNICEF suosittelee puhumaan silpomisesta (female genital mutilation/cutting eli FGM tai FGC). Nykyisin käytäntöä esiintyy eri muodoissaan lähinnä Afrikassa, ja jonkin verran myös Lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

ympärileikkaus ja seksi

mutta yleensä menee sillä tavalla, että mieheltä tunto heikkenee ja sitten panot kestää iät ajat. eli ei ole ainakaan mitään ennenaikaisen laukeamisen ongelmia. tuntemani ympärileikattu mies on kyllä naisen kannalta ihan kivaa seksiseuraa, mutta käy sääli, kun itse hän pitää leikkausta silpomisena, joka on pilannut häneltä aika paljon seksin iloa.

Ympärileikkaus ja seksi | Keskustelu | Anna

– Hyvässä seksissä fantasian ja realiteetin, oman itsen ja partnerin väliset rajat katoavat. – Partnerit käyttävät toisiaan luovalla tavalla kuin kuvanveistäjä savea: roolit vaihtuvat, toinen antaa, toinen ottaa vastaan; toinen on kiihkeä, toinen hellä.

Keskustelu - Kysymyksiä miehesi ympärileikkauksesta ja

Ja naisena voin sanoa, että seksi ympärileikatun kanssa on kyllä todella ihanaa! Kalu on niin komean näköinen koko ajan, eihän siitä malta pitää näppejään erossa millään! Ja tietysti vielä ihanan siisti.

Ympärileikkaus (aikuisiällä): parantumisesta ja vaikutuksista

ympärileikkaus ja seksi

Onko ympärileikkaus vaikuttanut mahdollisesti miehen identiteettiin ja sitä kautta kehonkuvaan kun esari on poistettu. Itse ympärileikkauksen poiston syy ei minua kiinnosta vaan se, että kuinka nainen kokee seksin onnistumisen.. joskus seksi voi käsittääkseni olla kivuliasta erektiossa kun esinahka on leikattu.. ja onko pariskunta