vittu mitä sitte

Kuningas Pähkinä & Setä Tamu – Likast viimeseen sanaan Lyrics

vittu mitä sitteJoka toinen sana vittu, vittu mitä sitte? Sentterit ilmaan niinku vittu välittäisitte Nonii, se oli siin. Mennään nyt vittuun täält. More on Genius "Likast viimeseen sanaan" Track Info.

<mind> aiva vittu sekasi <mind> mun kämppi veti muo turpaaki

vittu mitä sitteVittu ku vituttaa, ku opettajat ja muut aikuset sanoo että nukkumine on tärkeetä, mutta silti ne lätkäsee mulle aina ne kasin aamut lukujärjestykseen. Sitte ne ei tajua, että tässä iässä se ei vaa ole vittu mahollista mennä nukkumaa nii että saa nukuttua ne pakolliset kaheksan tuntia.

mit&auml; vittua on Tumblr

162. Vittu viidassa viheltää, kyrpä karjuu kankaalla. 163. Hämillään on kuin helan vittu. 164. Vittu viisaan vietteleepi, viina vanhan turmeleepi. 165. Pitää kuin vittu veden, vaikka on suu alaspäin. 166. Vittu kuin rapajärvi. 167. Haista vittua vieriltä mutta älä koske keskipaikkaan. 168. Niin sitä luvataan kuin moukalle vittua.

Petri Nygard - Onko sulla pokkaa? Lyrics | Musixmatch

vittu mitä sitteRead about Steen1 Vittu mitä sitte by Steen1 and see the artwork, lyrics and similar artists.

ei vittu sitte. - Website - 8 Photos | Facebook

As the words kettu (“ fox ”), pottu (“ potato; potty ”) and hattu (“ hat ”) rhyme with vittu, they may be used as a replacement for vittu and its derivatives to make the language a little bit more decent: vituttaa → hatuttaa/ketuttaa/potuttaa vittuilla → kettuilla/hattuilla/pottuilla vitutus → hatutus/ketutus/potutus. Declension

Petri Nygård – Onko sulla pokkaa? Lyrics | Genius Lyrics

ei vittu sitte. 6,868 likes · 1 talking about this. ei vittu sitte. Kun olet vanha, ketään ei kiinnosta mitä sinä teet. Website. Asiahan ei sinänsä sinulle

Vittu Mitä Site - Image Results

Haista Vittu OG Ulla-Maija …ruudun takapuolel tapahtu, Aina hokaa samast tuu nii koita vittu samastuu Emmä välitä niist jotka huutelee Tottakai ne huutelee ku ohi muut menee Eikä sil oo mitää välii mitä sä oot tehny vaa mitä sä tuut tekee by youtube… 78.29 %: Vittu Speechless singer …, vaikken vittu omista vittuu.

Vittu se on sitte siinä - Järki ja tunteet - Suomi24 Keskustelut

vittu mitä sittevittu Vittu (Pronunciation of "vittu" (help · info)) is an ancient word for the female genitalia but now has the literal meaning of "cunt". Linguistically, it is used similar to how 'fuck' is used in English to add force to a statement or express frustration.

Puuccers - YouTube

Provided to YouTube by The Orchard Enterprises Mitä Sitte · A. Luoti · Ventovieras Mitä Sitte EP ℗ 2019 Espoo Soundi Released on: 2019-07-31 Producer: Armas Luoto Auto-generated by YouTube.

Vittu, kirjaimellisesti, vittu, | Demi

vittu mitä sittevittu mix noi turistit on noin vitun tyhmiÄ!!??!!,,,mÄÄ en ymmÄrrÄ ensinnÄkÄÄ noita elÄintarha settejÄ mihin vittu ajetaan autolla ja sitte pysÄhdytÄÄn siihe vittu ikkunat auki ja annetaan jonku vitun kirahvin tunkee pÄÄ autoon ja saatana kuolata koko auto limaan mitÄ vittua???mitÄ jos se saa jonku ahdistus ahtaanpaikka kammon

Finnish profanity - Wikipedia

Vittu se on sitte siinä Kerroppa mitä ne riskit on ?Minusta elämässä pitää ottaa ¤riskejä¤ jotta elämässä menee eteenpäin jos pelkää jää

Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin

makaan täs sängys ja tarkotuksena oli ottaa särkylääke ja vettä. no otin siitä pöydältä purkin missä niitä tabletteja oli ja heitin yhen suuhun ja vettä päälle. mietin sitte vasta siinä kun se tabletti jo oli suussa että aika iso särkylääkkeeksi. no ei, se oli vittu poretabletti.