vedä vittu päähäs ja pakene vuorille

One of my favourite finnish ways to say ”go fuck yourself

Mene sinä, jakomielitautinen homo, helvettiin vinkumasta. Sinä olet henkisesti, vajaa! Todella vajaa-älyinen, avohoidossa oleva, mielenterveyspotilas. Haista vittu! Vedä vittu päähäs ja pakene vuorille. Älä enää koskaan, ikinä, kirjoittele tänne mitään.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

vedä vittu päähäs ja pakene vuorilleSittemmin tuon tilalle ilmestyi puhekieleen huikea "Vejä vittu päähäs ja pakene vuorille (itkemään)". Tuon sanonnan etymologia kiinnostaisi suuresti! Onko kukaan tuon kuultuaan todella vetänyt vaginaa päänsä yli ja sitten paennut vuorille? Onhan tuo ihan selkeä käsky, ja käskyjä pitäisi totella.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

vedä vittu päähäs ja pakene vuorilleOne of my favourite finnish ways to say ”go fuck yourself”: Vedä vittu päähäs ja pakene vuorille - ”Pull a cunt over your head and flee for the mountains

Kilon Poliisi - unohtuneet (huonot) "läpät" | Jatkoajan

Vedä nyt vittu se trauma päähäs ja pakene vuorille, Vittu mitä trollausta. Vedä nyt vittu se trauma päähäs ja pakene vuorille, Vittu mitä trollausta.

Kilon Poliisi - unohtuneet (huonot) "läpät" | Jatkoajan

vedä vittu päähäs ja pakene vuorilleYouTube Premium Loading Get YouTube without the ads. Skip trial 1 month free. Find out why Close. Täällä sitä mennään ja voi vittu. BehindTheTrashCan. Loading Unsubscribe from

Minna Keskinen | Facebook

Ihan sama mitä kirjoitatte, nämä ovat kylmät faktat ja muutama paskamaha äijä kehuu läskejä kun oma akka näyttää porsaalta ja itse ei parempaa saa :) Vedä vittu päähäs ja pakene vuorille märisemää.

PPPöööööööööööööööörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - Keho - Suomi24

vedä vittu päähäs ja pakene vuorilleElection Night Open Thread! Vedä vittu päähäs ja pakene vuorille itkemään. More congratulations from a Finn, if they annoy some asshole that’s just a plus.

Kiintymyssuhdetrauma, parisuhteessa! | Keskustelu | Kaksplus

vedä vittu päähäs ja pakene vuorilleVoi vittu, voi vitun vitun vittu, voi limanen huoran vittu, joko saatana tuoki käsistä läpitte ja hukku, tämänki saaatanan viien minuutin homman takia piti nussia taas koko perkeleen päivä, vitun pulikat kun eivät hyppysissä pysy, pitikö perkele tilata lentokonelastillinen kiinalaisia tämäki homma tekemään.

Mistä Suomi tunnetaan maailmalla..

Kanilla on jostain syystä kolossaan vitusti hunajaa. -- Nalle Puh -piladubbaus, roolit: Ruppu - Nalle Puh, Myyrä, Risto Reipas Suppa - kertoja, Kani, Pöllö, Ihaa.

Maria Valkonen | Facebook

Kestä kaikki tunteet ja tapahtumat mitä olen kokenut. Kompastu jokaiseen kiveen johon törmäsin. No, Siansaksa on ainoa kieli jota osaan!!!, Vedä nyt aluksi vaikka vittu päähäs ja pakene vuorille ., ♥Tahdon oikeesti olla sinun enkä leikisti rakastaa ♥, Kauneus on katsojan promilleissa., Ota koppi! No niin, pallo on sulla.

Pingviiniä ei kiinnosta

vedä vittu päähäs ja pakene vuorilleVedä vittu päähäs! ja pakene vuorille! näin mä oon kuullu nonniii runkut!1 nyt on asia tällä tavalla että voitt haistaa persereiän tuoksun ja

Keskustelu - ai hitsi, sytytin juuri kotini palamaan

Kompastu jokaiseen kiveen johon minäkin kompas, Vedä nyt aluksi vaikka vittu päähäs ja pakene vuorille ., ღ ღ ღ Kurun Mötköt ღ ღ ღ, Järkevää se ei ollut… mutta hauskaa!, Joskus juon energiajuomaa, mutta se ei tee minusta energiajuomaholistia., Elämän suurin haaste on löytää joku, joka tietää kaikki virheesi