vauva nukkuu tissi suussa

Keskustelu - Mita tehda kun vauva ei suostu nukahtamaan eika

Vauva on tullut koko ajan riippuvaisemmaksi rinnasta, iltaisin ei missään nimessä nukahda muuta kuin rinnalle. Nukkuu sitten noin 2,5h ja herää syömään, syö yön aikana kolme kertaa. Se ilmeisesti aivan normaali määrä, mutta kun vauva haluaisi aamuöisin nukkua rinta suussa!

Tarvitseeko vauva tuttia? | Vauva | Vau.fi

Tämä nelikuukautinen vauva roikkuu myös mielellään tississä ja kun nännit ovat pysyneet hyvinä, eikä tästä ole mulle isompaa vaivaa, niin olen antanut roikkua. Tutti maistuu paremmin kuin esikoiselle, mutta tissi on ihan selkeästi se mistä hän saa enemmän mielihyvää ja myös helpottaa vatsavaivoista aiheutuvaa kipua.

Vauva 3kk lopetti nukkumisen, apua! | Keskustelu | Anna

Synnäriltä asti vauva ei ole nukkunut pidempiä unia kuin 2h, joskus harvoin 3h. Vauvan täytettyä 3kk yöunet huononi vielä entisestään, heräilee joskus 1h välein tai alle. Nukkuisi kyllä pidempiä unia jos sais olla koko ajan tissi suussa. Olen useampana yönä nukkunutkin vauvan tuttina ja lihakset alkaa olla jumissa.

Saako vauva tarpeeksi maitoa? - Imetyksen tuki ry

eli pääseekö tosta joskus eroon..yöl syö tunnin välein,päiväl ei suostu kauaa nukkua vaunussa,ja sisällä ei nuku mitään unia ilman rintaa. mietin vaan et helpottaako tää joskus vai pitääkö ottaa jotain koulua. eli aina nukahtaa vain tissille vaik ois jo masu täynnä ja sit tappelua ku maitoo tulee kun toinen imee ja sätkii ja potkii,hikipääs syö ja sit nukahtaa.

Vauva Nukkuu Tissi Suussa - Image Results

Täällä päästy kans tissittelyn makuun. Toki mun vauva sitten se tapaus, joka haluaa olla rinnalla jatkuvasti, myös nukkuu nänni suussa. Ja jos ei ole

Vauvan unikoulu tehoaa jo parissa yössä - kemikaalicocktail.fi

vauva nukkuu tissi suussa

Jos hän on tottunut nukkumaan tissi suussa niin hän protestoi tai jos hän kesken unien herää, niin hän ei tykkää siitä ja sen sulle ilmoittaa. Sillä ainoalla tavalla kuin voi, eli itkulla. Mun vauva harvoin nukkuu syliin, mutta jos niin tekee, siirrän HETI sänkyyn tai vaunuihin. Jos odotan 5min niin varmasti herää.

Uniketju - Page 26 - Vauvat - Vauva.infon foorumi

Herää enää 2-3 kertaa yössä rinnalle ja tissin saa pois suusta kun vauva nukahtaa. Tissi suussa nukkuja tämäkin vauva tähän asti on ollut. En tiedä vaikuttiko asiaan se kun viime viikolla yksi yö oli pakko pitää unikoulua. Vauva oli purrut toisen rinnan rikki ja toisenkin niin herkäksi etten kyennyt paljoa imettämään.

vauva nukkuu tissi suussa.. - Yleistä vauvoista - Suomi24

Vauva nukutettiin pääsääntöisesti sylissä/hytkyttäen, mutta nukahti melkein yhtä usein tissille. 3-6kk Viiden kuukauden ikäisenä poitsu muutti omaan sänkyyn ja tissi vaihdettiin tuttiin. Nukutimme hänet ensin sylissä hytkytellen tutti suussa -> siirto omaan sänkyyn ja vähän ajan päästä suoraan omaan sänkyyn tutti suussa.

Vauva 4kk tahtoisi nukkua tissi suussa! =( | Keskustelu | Anna

"Vauva pärjää ilmankin - eri asia on, pärjääkö vanhemmat" "Me tehtiin sama juttu (kuin Miu-82), ei tuttia ensimmäiseen kuuteen viikkoon, ja hyvä niin, imuotteen kanssa oli muutenkin ongelmia. Tyttö on alusta pitäen ollut sellainen tissi suussa nukkuja, että jossain vaiheessa sitten yritettiin tarjota tuttia, mutta ei.