vagina emätin

Näin naisen vagina muuttuu kaksi-, kolme- ja nelikymppisenä

vagina emätinfeminine reproductive organ. This page was last edited on 28 September 2019, at 18:41. All structured data from the main, Property, Lexeme, and EntitySchema namespaces is available under the Creative Commons CC0 License; text in the other namespaces is available under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License; additional terms may apply.

vaginal - Wiktionary

Vagisan kosteuttava emätinvoide on valkoinen, pehmeä voide, joka on kehitetty emättimen kuivuudesta johtuvien vaivojen hoitoon. Vagisan kosteuttava emätinvoide ei sisällä hormoneja (esim. estrogeeni) ja siksi sitä voi käyttää myös yhdessä hormonikorvaushoidon tai vuorotellen hormonipitoisten emätinvoiteiden tai emätinpuikkojen kanssa.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

vagina emätinVagisan kosteuttava emätinvoide on valkoinen, pehmeä voide, joka on kehitetty emättimen kuivuudesta johtuvien vaivojen hoitoon. Vagisan kosteuttava emätinvoide ei sisällä hormoneja (esim. estrogeeni) ja siksi sitä voi käyttää myös yhdessä hormonikorvaushoidon tai vuorotellen hormonipitoisten emätinvoiteiden tai emätinpuikkojen kanssa.

Yli 150 naista tutkinut lääkäri paljastaa vaginan normaalit

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Category:Vaginas - Wikimedia Commons

vagina emätinEmätin eli vagina on naaraspuolisen nisäkkään ulkoisia sukupuolielimiä ja kohtua yhdistävä putkimainen elin. Emättimellä on keskeinen rooli lisääntymisessä ja seksuaalisuudessa. Se toimii naaraan yhdyntäelimenä ja synnytyskanavan osana.

Emätin – Wikipedia

vagina emätinPlease find below many ways to say vagina in different languages. This is the translation of the word "vagina" to over 80 other languages.

Anatomian oppitunti – Lunette Kuukuppi

Emätin Keskimäärin Tiesitkö? Näin naisen vagina muuttuu iän myötä - 20, 30 ja 40! Vagina ei säily muuttumattomana pakettina samalla, kun nainen vanhenee.

Vagisan kosteuttava emätinvoide Emättimen kuivuuteen

vagina emätinOf, relating to, or affecting the vagina. You may have a vaginal birth, C-section or surrogacy; it's up to you.··vaginal

YouTube

Näin naisen vagina muuttuu kaksi-, kolme- ja nelikymppisenä Korjaus 8.3.15 klo 9.40: Jutussa kerrottiin aiemmin virheellisesti, että emätin olisi sama asia

Vagina Emätin - Image Results

Define vagina. vagina synonyms, vagina pronunciation, vagina translation, English dictionary definition of vagina. n. pl. va·gi·nas or va·gi·nae 1

vagina - Wikidata

vagina emätinVagina. Emätin eli vagina yhdistää ulkoiset sukuelimet kohdunsuun kautta kohtuun. Emätin on noin 10 cm pitkä, mutta joustaa huomattavasti yhdynnässä ja synnytyksessä. Emättimen yksi ihmeellisimmistä piirteistä onkin sen joustavuus; sinne sopivat niin penis, lapsen pää kuin kuukautiskuppikin.