tätini vittu

Mökillä – 2 tarinaa – itorg69

Se näytti niin rivolta että kiihotuin entistä enemmän ja laukesin huikean huudon saattelemana syvälle äitini pilluaukkoon. Hetken annoin munani olla ihanan lämpimässä pillussa kunnes vetäisin sen pois. "Ihana poika, sä osaat vittu kyllä nussia äitiäsi!", sanoi äitini mulle maatessaan vatsallaan sängyllä.

Hepe: 2.osa Tätini kanssa mökille

tätini vittuvittu Vittu (Pronunciation of "vittu" (help · info)) is an ancient word for the female genitalia but now has the literal meaning of "cunt". Linguistically, it is used similar to how 'fuck' is used in English to add force to a statement or express frustration.

Finnish legs and feet | Kiimainen kummitäti | Fantasia | 26

Kameran näyttöruudun täytti tätini levällään oleva vittu ja ryppyinen persereikä. Kuvakulma alaviistosta ihanaan vittuun oli täydellinen, varsinkin kun reisien välistä vilkkuivat vielä hänen riippuvat rintansa. Mahtavat pakarat piirtyivät taivasta vasten. "Näkyykö vittu nyt hyvin, joko saa tulla" kysyi tätini.

Eroottiset novellit

tätini vittu– Joona takas, huusi Teija hieman hätääntyneenä ja veti aamutakkia suojakseen. Joona kääntyi ja tätini hyppäsi ylös ja meni supisemaan Joonalle jotakin minun vetäessäni boksereita ylös. – Voi vittu!, mietin mielessäni. Nyt loppu Lassen ja Teijan hommat. Joona oli kaverille loojaalin oloinen jätkä.

Annoin pillua äitini veljelle – Insesti

Sari työntää vittunsa aivan naamaani kiinni ja tuntuu etten saa henkeä. Tunnen kuinka tädin vittu alkaa supistella ja Sari alkaa huutaa kuin viimeistä päivää. Pillumehut oikein roiskahtavat naamalleni ja tätini selkä vääntyy kaarelle. Pyörittelen peukkuani villisti hänen pepussaan ja tungen kieleni syvälle pilluun.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

"Voi ei, vittu, mikä kyrpä minun pojalla onkaan!" hän vaikersi paksulla äänellä runkatessaan kaluani häpykumpuaan vasten. Vatkasin vielä hetken hänen tissejään nauttien paineesta kalullani ja laskeuduin sitten kontalleni hänen taakseen äitini päästäessä vastahakoisesti irti kyrvästäni.

Eroottiset novellit

tätini vittuKulli takaisin vittuun ja sitten painoin peukaloni jo toistamiseen hänen persereikäänsä. tätini ynisi nautinnosta ja lateli rivouksia Vittu, vittu, ihana iso pojankyrpä, nussi lujaa tätiäsi, runkkaa persereikää, ooiii.. kohta tulee, paina nyt kyrpä perseeseen Vaihdoin reikää lennosta ja survaisinkin liukkaan kyrpäni muitta

Hepe: Tätini yllätys

Se näytti niin rivolta että kiihotuin entistä enemmän ja laukesin huikean huudon saattelemana syvälle äitini pilluaukkoon. Hetken annoin munani olla ihanan lämpimässä pillussa kunnes vetäisin sen pois. "Ihana poika, sä osaat vittu kyllä nussia äitiäsi!", sanoi äitini mulle maatessaan vatsallaan sängyllä.

Eroottinen tarina | Keskustelu | Anna

-Sun pillus on niin tiukka! Vittu sä tunnut hyvälle, setä huohotti korvaani. Kuulin kuinka märkä pilluni litisi sedän nussiessa minua.-Tuu, setä sanoi ja nousi päältäni. Hän nosti minut syliinsä ja painoi seinää vasten työntyen syvälle sisääni.

Finnish profanity - Wikipedia

Tätini yllätys Jatkoa novelliini "Tapetoimassa tätini kanssa" (ilm. 18.2.2003 klo 19.21) En ollut saanut mielestäni uskomatonta "tapetointikeikkaa" tätini kanssa, runkkailin lähes päivittäin ajatellen Annelin ihania tissejä ja mahtavaa persettä.