treffi-ideat

MILLI&ABE - YouTube

Positiivisuus on valinta, elämä on tarkotettu nautittavaksi ja unelmat toteutettavaksi! Elämä ei ole ohi, kun saat lapsia ja perustat perheen, vaan silloin v

7 halpaa tai ilmaista treffi-ideaa – Tyhjä ajatus | Lily

treffi-ideat

Marie Claire kokosi parhaimmat ja tavallisuudesta poikkeavat treffi-ideat yhteen. 18 treffi-ideaa ensimmäisille deiteille: 1. Käykää kuvaamassa maisemia ja julkaiskaa parhaimmat otokset Instagramiin yhteisellä hashtagilla. 2. Kierrelkää kirpputoreilla ja yrittäkää löytää toisillenne jokin hauska muisto treffeistänne. 3.

Mihin treffeille/mitä muuta piristystä parisuhteeseen? | Demi

Top 10 – tekemistä Turussa. Låna båt. Låna on koko kesän hauskin juttu Suomessa! Anteeksi siis mikä? Låna – vuokraa piknikvene ja näe Turku – on aivan huippuidea viettää tunti tai pari kaveriporukalla nauttien maisemista Aurajoelta käsin.

Treffi-ideat - Image Results

treffi-ideat

Miten ensimmäiset treffit sujuvat parhaalla mahdollisella tavalla? Tässä tulee käytännönläheisiä vinkkejä ekoilla treffeillä onnistumiseen. Oletataan, että kyseessä on kohtuu "vakavat" treffit, eli olet ainakin jossain määrin ihastunut tähän ihmiseen ja haluat asioiden menevän nappiin.

Treffi-ideat seikkailunhaluisille koottin yhteen - uskallatko

treffi-ideat

Onko deitti kiikarissa ja vielä pitäisi päättää mitä tehdä treffeillä? Ei hätää. Treffimaisteri listaa ideoita treffeille, jotta homma ei mene aivan kiusalliseksi hiljaisuudeksi.

Mitä tehdä treffeillä? 14 hauskaa ideaa | Cosmopolitan

Ehdotimme tätä myös ensimmäisessä treffi-ideat -artikkelissamme. Viinien maistelu saa aistit herkistymään ja samalla saatatte oppia lisää rypäleistä, vuosikerroista, tuoksusta ja tietysti – treffikumppanistanne. 5. Huvipuisto. Myös tätä suosittelimme artikkelisarjamme ensimmäisessä osassa.

Kyllästyttääkö kahvilat ja elokuvaillat? 18 uutta ideaa

treffi-ideat

Aika seurustelukumppanin kanssa menee sohvalla makoiluun, leffojen kattomiseen ja yhdessä kokkailuun. Sinällään ihanaa kyllä, mutta pidemmän päälle ehkä vähän puuduttavaa.

Unohda kahvilat ja elokuvateatterit - 8 ideaa loistaville

Apua, Tinder on rikki? 😀 Miten se voi tapahtua? Hhmmmm treffejä saa olemalla oma hurmaava itsensä ja katsomalla ympärille ja haha… okei en tosiaankaan tiedä. 😀 Tähän postaukseen rajoittuu mun treffineuvot. 😀

Älä tee asioista vaikeita: 10 toimivaa treffi-ideaa | Me Naiset

treffi-ideat

Tämä artikkeli on sinulle, joka pohdit mitä tehdä treffeillä. Kenties ensimmäiset treffit on jo käyty läpi kahvilassa ja nyt kaipaat jotain uutta?. Kaikki eivät myöskään tunne oloaan mukavaksi tunnelmaltaan jäykillä kahvilatreffeillä lähes tuntemattoman ihmisen kanssa.

10 huonointa treffi-ideaa ikinä

Tässä on tosi hauska idea ja sisälle voi piilottaa mukavia viestejä tai yllätystekemistä yhdessä ystävän tai puolison kanssa. Tässä on muuten hyvä kalenterivinkki juuri vaikka miehelle, jolle on yleensä niin vaikea keksiä mitään. Kehittele vaikka treffi ideat kalenteriin ja raaputtamalla selviää, mitä milloinkin tehdään 😉

Ensimmäiset treffit! 7 vaiheen opas ekoille treffeille

Mistä syntyvät onnistuneet treffit? Se on mysteeri, johon kukaan ei ole onnistunut keksimään ratkaisukaavaa. Olet kuitenkin askeleen lähempänä toisia treffejä tai onnistunutta iltaa, kun valitset paikan oikein.

Top 10 tekemistä Turussa - Kohteena maailma

treffi-ideat

Positiivisuus on valinta, elämä on tarkotettu nautittavaksi ja unelmat toteutettavaksi! Elämä ei ole ohi, kun saat lapsia ja perustat perheen, vaan silloin v