treffi hampurilainen

En tiedä mitä tähän pitäisi sanoa . - Annina Hämäläinen

Treffi Pub & Bistron brunssi, Herttoniemi, Helsinki Sunnuntaisin klo 11.00-14.30 Kattaukset klo 11-12.30 / 13-14.30. Helsingin Herttoniemessä on sunnuntaisin tarjolla herkullinen brunssi.

Treffi Pub & Bistro | Bistro Ravintola Herttoniemi | Helsinki

Treffi Pub & Bistro: Suolainen hampurilainen, tyly palvelu, huono ilmanlaatu - Katso 244 matkailijoiden laatimaa arvostelua, 128 matkailijoiden ottamaa valokuvaa ja huipputarjouksia Helsingissä, Suomi TripAdvisorissa.

Tässä ovat Stadin kehutuimmat burgeripaikat | Helsingin Uutiset

treffi hampurilainen. Suomen paras hampurilainen. 687 likes. Yhteisö, jossa voit kertoa vapaasti, mistä saa hemskatin hyviä hampurilaisia kun nälkä yllättää.

Helsingin paras brunssi | Teemabrunssit sunnuntaisin

Hampurilainen on yksinkertainen, mutta laadukas. Siitä ei puutu mitään, eikä siinä ole mitään liikaa, paitsi hintaa. Melkein yhtä loistava Roslundin hampurilainen on hinta/laatu-suhteensa takia burgerin ystävän valinta. Little Big Cafe (Tyynenmerenkatu 11) Ehdottomasti paras. Pieni vaunu, jota ei moni tiedä.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

En tiedä mitä tähän pitäisi sanoa. Vaikka juopuneena yleensä maistuu mikä vaan ruoka ni oli kyllä niin paskan makuinen hampurilainen että yksikään

ITSENÄISYYSPÄIVÄ TREFFI PUBISSA – Liemessä

treffi hampurilainen

Kyllä, juuri se sama. Ennen uusiutumistaan Treffi tunnettiin niinsanotusti alan mestana, eikä ruokatarjoilusta ollut tietoakaan. Toista se on nykyään, sillä ylistävät sanat uuden bistron juustoburgerista ovat kantautuneet jo pitkälle. Tämähän on koettava.

transvestiitti treffit

treffi hampurilainen

TREFFIPUB - Hiihtomäentie 14, 00810 Helsinki - Rated 4.2 based on 617 Reviews "Went there for the sunday brunch. I have to say that the place is not

treffipub – Hamppariblogi.net

treffi hampurilainen

iClass Finland Education Network transvestiitti treffit. Trans ja shemale - pk-seuraa tarjoavat KIELLETTY. 987442: Shemale tai transvestiitti.Olen Mies ja ensikertalainen näissä hommissa! 100% luottamuksellisesti liikkeellä ja mielessä ollut jo pitkään halu tehdä

treffi hampurilainen - fineict.fi

treffi hampurilainen

Matkalla Rautatientorilta Herttoniemeen löytyy vielä monta hinta-laatusuhteeltaan parempaa paikkaa. Herttoniemeläisille Treffi Pubi on varmasti tervetullut korttelikapakka ja bistro. Jos tästä paikasta löytyy Suomen paras hampurilainen, niinkuin väitetään, niin ehkä brunssille kannattaisi tuoda sitä osaamista muodossa tai toisessa.

Treffi Pub & Bistro, Helsingin ravintola-arvostelut - TripAdvisor

Treffi Pub & Bistro, Helsinki: Katso 244 puolueetonta arvostelua paikasta Treffi Pub & Bistro, joka on sijalla 4/5 TripAdvisorissa ja sijalla 128 1 601 ravintolasta Helsingissä.

Treffipub_paras_hampurilainen_helsinki.jpg - Tiskivuoren

Heidi K. Kolmekymppinen helsinkiläinen foodie. Rentoja reseptejä, hyvää fiilistä, viini- ja ravintolasuosituksia.