tissit vai perse

Tissi vai perse | sivu 6 | Basso - Foorumi

tissit vai perse

<Trollhammaren> Perse tietenkin.. pienet tissit menee vielä, jos on hyvä perse, mutta minkään valtakunnan ryntäät ei pelasta, jos muija on muuten täys lauta. Molemmat tietty, jos vaan mahdollista.

Tissit Vai Perse - Image Results

tissit vai perse

"Tissit vai perse?" täytyy olla yksi yleisimmistä kysymyksistä jonka nainen kysyy mieheltä jossain kohtaa tapailun aikana. Muoto ei välttämättä ole tuo, vaan tapoja kysyä samaa asiaa on useita: "Oletko peppu- vai tissimies?" tai "Kumpi kiinnostaa enemmän, tissit vai perse?"

Orgasmin jäljillä: toukokuuta 2015

Eli oletko enemmän tissi vai perse mies/nainen? Itse olen enemmän suuntautunut noiden tissien katseluun, mutta tiedostan kyllä koska perse on liian lättä. Liika on liikaa kuitenkin Tässä vaiheessa iltaa voisi jo melkein kysyä, että tissit vai perseet

TISSIT VAI PERSE? - YouTube

Erään lukijani toiveesta kirjoitan aiheesta: tissit vai perse. Lisäsin blogin vasempaan reunaan kyselyn sekä miehille, että naisille, johon voit käydä vastaamassa kuuden päivän ajan. Miehille vähän simppelimpi, eli pidätkö enemmän naisen tisseistä vai perseestä?

TISSIT vai PERSE? - Riemurasia

3,849 Followers, 657 Following, 18 Posts - See Instagram photos and videos from Veeti Leinonen (@llleiska)

Jaakko Parkkali - TISSIT VAI PERSE? | Tubettajat

Tiedoksi myös niille nuoremmillekin katsojille: video ei siis itsessään ole K18, mutta kysymykset tulivat täysi-ikäisiltä seuraajiltani. Kiitos kun katsoit!

Mikä naisessa viehättää eniten: tissit, perse vai pimpsa

Pebat Tissit Hyllyvä pylly vai pingismatsi paidan sisällä? Miettikääs ny vähän. Entertainment value on suurempi ku luomu-bouncy castle kävelee ohi (frontside view). Ja muutenki. Tissit ehdottomasti. Toimivat myös tyynyinä (muille). Pehmeät ja helpot pidellä käsissä + samalla näkee toisen reaktion. HAHAA.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

tissit vai perse

"Ei kun perse penkkiin." "Haisee kuin ajokoiran perse." "Hyvän työmiehen perse on aina jouhen verran raollaan." "Loistaa kuin yökylypijän perse." "Naama kuin petolinnun perse pahimpaan ripuliaikaan." Riimisanakirja. perse rimmaa näiden kanssa: purse. Lisää riimejä. Kysymykset Vastaukset.fi:ssä. TISSIT VAI PERSE? Keskustelu

Tissit vai perse? - Pallontallaajat.net

Olen peppumies. Hyvät tissit on pienehköt, kiinteät ja nännit ulkonevat. Hyvä perse on mielestäni sellainen, joka on keskimääräistä parempi. Näin siksi, että hyvin paljon naisen ulkonäköön vaikuttaa persoona ja yleinen olemus, ei niinkään yksityiskohtainen ulkonäkö. Pukeutuminen, elehdintä, itsetunto, elämänarvot.

K18 Q&A 🔞 Oudoin seksipaikka? Paljon tienaat? Tissit vai perse?

tissit vai perse

Eduskuntasalissa pidettiin tänään tavallisesta poikkeava kokoontuminen. Koko mies-sukupuoli päätti kumpi on parempi – tissit vai perse. Tässä tärkeässä päätöksenteossa oli mukana jokaisen valtion pääministeri.