tissit lyhytelokuva

Lyhytelokuva - Kiusattu - YouTube

Lyhytelokuva koulukiusaamisesta. En suosittele perheen pienimmille ruman kielenkäytön vuoksi. Kertokaa mielipiteenne ja jakakaa! :3 Musiikki: Luminiel https:

Tissit (7) | TV | Areena | yle.fi

Kuvaus: "Lyhytelokuva Pipsasta, joka kyllästyy siihen, että kaikki miesasiakkaat töissä valitsevat aina Kaarinan kassan. Pipsa epäilee sen johtuvan Kaarinan isoista rinnoista ja päättää tehdä asialle jotain.

Tissit ohjelmatiedot | Iltapulu.fi

Muualla Yle.fi:ssä. Uutiset; Urheilu; Teksti-tv; News in English; Blogit; Areena; Elävä arkisto; Pikku Kakkonen; Abitreenit; Oppiminen

Tissit (2014) - Kommentit - Leffatykki

Niiden lisäksi Nikki on tehnyt esimerkiksi sangen provosoivasti nimetyn lyhytelokuvan Tissit. Vuonna 2014 valmistunut Tissit esitetään tänään Yle TV2:lla. Lyhytelokuva kertoo Pipsasta, joka kyllästyy siihen, että kaikki miesasiakkaat töissä valitsevat aina Kaarinan kassan.

Tissit nähtiin jo kymmenennen kerran tänä vuonna Ylen

tissit lyhytelokuvaPipsa on töissä kaupan kassalla. Hän on kyllästynyt siihen, että kaikki miesasiakkaat asioivat aina hänen ystävänsä Kaarinan kassalla.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Tissit esitetään kanavalla Yle TV2 30.12.2017 30.12. klo 22:25. Tutustu tähän ja kaikkiin muihin televisio-ohjelmiin ja elokuviin sivustollamme Telkku.com! Lyhytelokuva Pipsasta, joka kyllästyy siihen, että kaikki miesasiakkaat töissä valitsevat aina Kaarinan kassan.

Tissit (2014) - Kommentit - Leffatykki

aasia ada kukkonen adam sandler al pacino alfred hitchcock alien amanda pilke american pie amy acker animaatio anime anne hathaway arnold schwarzenegger avaruusolento batman battlestar galactica bill gates bill murray blake lively blu-ray bolo yeung brad pitt brit marling brony bruce willis captain america cecilia cheung chow yun-fat chuck

Lääkäri - BIISONIMAFIA - YouTube

Tissit. Lyhytelokuva Pipsasta, joka kyllästyy siihen, että kaikki miesasiakkaat töissä valitsevat aina Kaarinan kassan. Pipsa epäilee sen johtuvan Kaari

TISSIT ohjelmatiedot - Telsu.fi

tissit lyhytelokuvaLyhytelokuva Pipsasta, joka kyllästyy siihen, että kaikki miesasiakkaat töissä valitsevat aina Kaarinan kassan. Pipsa epäilee sen johtuvan Kaarinan isoista rinnoista ja päättää tehdä asialle jotain.

Annika Aapalahti – Wikipedia

tissit lyhytelokuvaKapearaiteisella rautatiellä matkustava maalaismies kiinnostuu vastapäätä istuvan rouvan rinnoista pakkomielteenomaisesti. Pienoisnäytelmä on vuodelta 1990. Junamatkaan tympääntynyt herra ja hänen puolisonsa saavat seuraa isännästä, joka vapaiden penkkien sijasta istahtaa heidän

Tissit (2014) - IMDb

Eikä siinä kaikki, vielä ennen vuoden vaihtumista tulee se yhdennestoistakin Tissit, Yle lupaa. Tissit nähtiin alkuvuodesta säännöllisen usein, mutta heinäkuun jälkeen oli hiljaisempaa sillä rintamalla, kunnes nyt vuoden kohta päättyessä Yle on taas kaivanut Tissit esiin. Suosio on vaihdellut.