suuseksi on vaarallista

Sperman nieleminen: Onko sperma terveellistä nieltynä? | Terve.fi

Hei! Onko siis suuseksi vaarallista ilman kondomia, kun olen vakituisessa suhteessa, jossa kummallakaan ei ole ollut aikaisempia seksikumppaneita eikä todettuja sukupuolitauteja? Tarkoitan tässä lähinnä jotain infektiota tai muuta, joka voisi tarttua limakalvokontaktissa.

Verkkovierailun kysymyksiä ja vastauksia vaihdevuosista

Soittorasia - Ilves 22.11.2014. This feature is not available right now. Please try again later.

Suuseksi hääkuva suututti: ulkomaalaiset eivät pääse

New Yorkilaisessa yliopistossa tehty tutkimus osoittaa, että suuseksi on erityisen terveellistä naisille. Suuseksin jälkeen naiset ovat iloisempia ja rentoutuneempia. Tutkimuksessa vertailtiin 293 naisen hyvinvointia, jotka harrastavat seksiä säännöllisesti.

Onko suuseksi vaarallista ilman kondomia ja ilman

Colectomy is a surgical procedure to remove all or part of your colon. Your colon, also called your large intestine, is a long tubelike organ at the end of your digestive tract.

Suuseksi on vaarallisempaa kuin tupakointi | Uusi Suomi

Sperma on jopa niin terveellistä, että sitä peräti suositellaan nautittavaksi raskauden aikana. Joidenkin tutkimuksen mukaan odottavan äidin nielemä sperma saattaa ehkäistä raskausmyrkytyksiä ja vaikuttaa suotuisasti immuunijärjestelmään, asiantuntija kirjoittaa.

Suuseksi on vaarallisempaa kuin tupakointi | Uusi Suomi

suuseksi on vaarallista

Vauva.fissä kaikki perhe-elämästä: Raskausaika, vauvat ja lapset, kasvatus ja vanhempien vertaistuki. Parhaat blogit ja blogiyhteisö sekä suositut keskustelut.

Vauva

Striimaan kello 16.00 Kerro mitä mieltä olit videosta ja muista tykätä

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

suuseksi on vaarallista

Miesten riski saada suun- tai nielunalueen syöpä suuseksissä välittyvän papilloomaviruksen (HPV) välityksellä on kaksi kertaa suurempi kuin naisilla, kertoo tuore tutkimus. Syöpäriski kasvaa, kun miehen seksikumppanien määrä lisääntyy. Kaksi kolmesta suun alueen syövästä

5 Vaarallista tapahtumaa jotka saatiin videolle #6 - YouTube

Kerran vuodessa julkaistaan tutkimus, jossa kerrotaan suuseksin aiheuttavan syöpää. Tämän vuoden syöpä ja suuseksi -tutkimus sisältää kuitenkin uutisen: suuseksin syöpäriski on korkeampi kuin tupakoinnin. Suuseksin ja syövän välinen yhteys selittyy papillomaviruksella, joka välittyy nieluun miehen peniksestä.

Onko vitun nuoleminen vaarallista? - Suuseksi - Suomi24

Dosentti Mervi Halttunen vastasi maanantain 8.3. verkkovieraana Studio55.fin katsojien kysymyksiin vaihdevuosista. Tässä julkaistuna kaikki kysymykset, joihin Mervi Halttunen ennätti tunnin vierailunsa aikana vastaamaan.

Käyttääkö kukaan suuseksisuojaa? - taudit leviävät kurkuissa

suuseksi on vaarallista

Suuseksi on mitä mainion tapa mm. kohdunkaulansyöpää aiheuttavan papilloomaviruksen siirtyä genitaalialueilta suun alueelle. Jopa puolet seksuaalisesti aktiivisista miehistä ja naisista saavat papilloomatartunnan jossain vaiheessa elämäänsä.