suomi24 treffit säännöt

Suomi24.fi - YouTube

Apua arkiseen ongelmaan ja viihdettä päivään Keskusteluista - Suomen suurin Treffipalvelu - Ilmainen kotimainen sähköposti - Tarjouksia ja alennuksia

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

The developed world is on the brink of a financial, economic, social and political crisis - Duration: 18:42. Livewire Markets 474,727 views

Chat - Suomi24.fi

Traffic Rank: Daily Visitors: Daily Page Views: Daily Ads Revenue: Net Worth: 3630 : 64,655 Min: 38,793 Max: 96,983

Suomi24 - Suomen suurin verkkoyhteisö

User name. Password. Stay signed in

Suomi24 Oma

Suomi24 Treffit on seuranhakupalvelu, jossa käyttäjät voivat luoda oman profiilin, etsiä seuraa ja olla yhteydessä muihin käyttäjiin. Treffien käyttäjä on aina vastuussa omasta profiilistaan ja oman profiilinsa sisällöstä. Treffien käyttäjää sitoo Suomen laki. Suomi24 Treffien ikäraja on 16 vuotta.

Suomi24 (@suomi24fi) | Twitter

Nykytilanne on kuitenkin sellainen että ilmiannoista huolimatta jatkuvasti rikotaan sekä Suomi24:n sääntöjä että Treffit-palvelun ohjetta. Eikö olisi paikallaan kirjoittaa uudet säännöt ja ohjeet jotka paremmin kuvaavat hallitsevaa tilannetta? Seuraavassa oma esitykseni säännöksi/ohjeeksi kuvien käyttöön Treffit-palvelussa:

Paikkakunnat - Suomi24 Keskustelut

suomi24 treffit säännöt

Salasana voidaan palauttaa vaihtoehtoiseen sähköpostiosoitteeseesi (ei "käyttäjätunnus@suomi24.fi"). Ohjeet salasanan vaihtamiseen lähetetään rekisteröinnin yhteydessä antamaasi sähköpostiosotteeseen. Tämä voi kestää muutaman minuutin.

Treffit Plus - Suomi24 Treffit

suomi24 treffit säännöt

Palvelussa on mahdollisuus ottaa käyttöön myös maksullinen Treffit Plus -paketti, joka sisältää peruspakettia laajemmat toiminnallisuudet. Treffiprofiilin luominen edellyttää rekisteröitymistä Suomi24:n jäseneksi. Jos käyttäjä on jo Suomi24:n jäsen, riittää kun käyttäjä aktivoi palvelun treffipalvelun etusivulta.

www.suomi24.fi - Suomi24 - VisitorsWorth

This feature is not available right now. Please try again later.

@suomi24.fi - Home | Facebook

Suomi24.fi Suomi24:stä löydät Suomen vilkkaimmat keskustelupalstat, suosituimman treffipalvelun ja chatin. Saat käyttöösi myös maksuttoman sähköpostin.

Suomi24 Oma

Suomi24 is one of Finland's largest online social networking websites. Forums are the most prominent part of it but it has also some other functionalities.. History. The history of Suomi24 dates back to 1998, when the website was known as Sircus.com.

Suomi24.fi - Suomi24

The reason for this restriction is that Suomi24 and sheriffs need to be able to control and monitor what users are saying. Thank you for your co-operation! Älä koskaan anna nimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi, henkilötunnustasi tai luottokorttitietojasi.