sopiva määrä seksiä parisuhteessa

Seksin määrä parisuhteessa? - Parisuhde - Suomi24 Keskustelut

Nyt kun sopiva seksimäärä on saatu selville, kannattaa muistaa tämä: jokaiseen parisuhteeseen kuuluu kuiviakin kausia. Niin kuin Ensitreffit alttarilla-ohjelmasta tuttu terapeutti Maaret Kalliokin muistuttaa: halun määrä vaihtelee, mutta jonkin verran seksiä pitäisi olla aina.

Gallup: Kuinka paljon seksiä parisuhteessa? | Keskustelu | Anna

Itse olen parisuhteessa (oltu yhdessä 2 vuotta) seksiä on noin kerran päivässä (välillä on välipäiviä, välillä taas useamman kerran päivässä) ja olen tähän erittäin tyytyväinen. Eli halu ja todellinen seksin määrä on sama. N30

Millainen määrä seksiä on parisuhteessa tarpeeksi? Seksologi

Puolet suomalaisista kokee, että sopiva määrä seksiä on vähintään kaksi kertaa viikossa, tuoreessa Kaalimato.comin tiedotteessa kerrotaan. Kaalimadon teettämän tutkimuksen mukaan 48 prosenttia suomalaisista on sitä mieltä, että sopiva määrä seksiä kumppanin kanssa on kahdesti viikossa tai useammin.

Seksi parisuhteessa | Pakkotoisto.com

sopiva määrä seksiä parisuhteessa

Rekisteröidy. Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi Otavamedia.fi:ssä.

Nyt se on selvitetty: tämän verran parisuhteessa pitäisi

Sinkku voi vielä harrastaa seksiä pyrkimättä parisuhteeseen, mutta jos on parisuhteessa, seksi pitäisi rajoittaa parisuhteeseen. Näin elämää nähneenä naisena en ymmärrä tätä. Eihän parisuhde ole mikään seksileiri. Se on kahden ihmisen kiintymys-ja rakkaussuhde, jossa voi mielellään olla myös seksiä.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

tahtoisin vain tietää mikä on "normaali" keskivertomäärä seksiä parisuhteessa. Vaikka ihmiset ovatkin erilaisia, toiset haluavat seksiä varmasti tavallista enemmän ja toiset vähemmän, mutta yritänkin selvittää tässä tätä "keskiverto" määrää. Olisi kiva kuulla eritoten naisten mielipiteitä.

Johanna Pakonen - Sopiva Mies, Sopiva Nainen - YouTube

sopiva määrä seksiä parisuhteessa

Te jotka ovat olleet yli 10 vuotta parisuhteessa, niin paljonko teillä on seksiä kuukaudessa? Minusta meillä on aivan liian vähän, mutta mies sanoo että se on normaali määrä pitkässä parisuhteessa. :D Meillä on ehkä suunnilleen 2 kertaa kuussa ja ollaan oltu 12 vuotta yhdessä. Välttämättä ei oo ees tuota 2 kertaa kuussa.

"Miehille tyypillisesti tärkeämpi asia kuin naisille" – mitä

Enemmän seksiä tarkoitti enemmän onnellisuutta henkilöillä, jotka elivät avioliitossa tai parisuhteessa. Yllättävää kuitenkin oli, että onnellisuus oli huipussaan, kun seksiä sai kerran viikossa. Tulos oli sama miehillä ja naisilla. Tulokset julkaistiin Social Psychology and Personality Science -lehdessä.

Kuinka usein? - Seksi - Suomi24 Keskustelut

Puhutaan näin että 1xviikossa olisi sopiva määrä harrastaa seksiä!Jos puhutaan että päivittäen harrastetaan niin silloin jo puhutaan liiallisesta seksin harrastamisesta joka syö jo parisuhdetta kuten myös mielenkiinto voi karista hyvin pian jos asialle ei tee mitään.

Avainsana: seksi | Anna.fi

Miehet kuitenkin kaipaavat seksiä usemmin kuin naiset. Miehistä hieman yli puolet oli sitä mieltä, että sopiva määrä seksiä olisi 2–3 kertaa viikossa tai useammin, kun taas naisista vain 38 prosenttia vastasi kaipaavansa seksiä yhtä paljon.