seksi polttaa kaloreita

Näin paljon poltat kaloreita seksillä

Paras tapa polttaa enemmän kaloreita ei itse asiassa koostu niiden rajoittamisesta. Vähäkaloriset dieetit saavat kehosi tottumaan siihen, että se käyttää vähemmän energiaa, mikä tarkoittaa sitä, että on vaikeampaa pudottaa painoa. Tämä tuo sinulle myös riskin haitallisesta dieetin jälkeisestä ylenmääräisestä syömisestä. 3.

Nämä seksiasennot polttavat eniten kaloreita | Fit

Seksi seisaallaan kuluttaa naisella noin 165 kaloria puolessa tunnissa ja tosissaan ahkeroiva mies polttaa joka 220 kaloria. 3. Doggy Style – takaapäin. Seksi takaapäin ei ehkä kuulosta kauhean aktiiviselta naisen asentoa ajatellen, mutta se voi olla, jos osallistut etkä vain pönötä kontillasi.

Nämä seksiasennot polttavat eniten kaloreita | Fit

seksi polttaa kaloreita

Seksi - Valitettavasti seksi ei polta niin paljon kaloreita kuin toivoisi, vain noin 60-80 kaloria puolessa tunnissa. Jos haluaisi polttaa yhtä paljon kaloreita kuin puolen tunnin hölkällä, sängyssä pitäisi pelehtiä noin kolme tuntia!

RFSU Kysy seksistä: Kuinka paljon orgasmin saaminen kuluttaa

Seksi polttaa kaloreita siinä missä muukin liikunta, ja orgasmin jälkeen monelle iskee huutava nälkä. Nyt milleniaalit ovat äänestäneet parhaan seksinjälkeisen palautumisruoan. Yelpin toteuttaman kyselyn ylivoimaiseksi voittajaksi selviytyi pizza. Kaukana perässä seurasivat tacot.

18 tapaa polttaa enemmän ja tehokkaammin rasvaa | Me Naiset

Seksi, suuseksi ja suuteleminen eivät ole pelkästään hyväksi parisuhteelle, vaan niiden harrastaminen on hyväksi myös fyysiselle kunnolle. Suuseksi voi olla hyvä tapa hankkiutua eroon liikakiloista. Sen avulla voi polttaa rasvaa jopa paremmin kuin 23 minuutin pyöräretkellä, tai 20 minuutin joogalla.

10 vinkkiä kalorien polttamiseksi ilman liikuntaa — Askel

seksi polttaa kaloreita

16. Liikkeessä pysyminen polttaa kaloreita kuin huomaamatta. Vaihtele asentoa, kävele ympäri kotia tai toimistoa, kun puhut puhelimessa, venyttele ja nouse ylös aina, kun mahdollista. 17. Banaanien sisältämä kalium auttaa säätelemään kehon nestetasapainoa. Kehon kuivuminen heikentää rasvan palamista, joten banaani on näin ollen

8 hetkeä, jolloin erityisesti kannattaa harrastaa seksiä | Me

Kaloreita voi polttaa muillakin tavoilla kuin perinteisen urheilun ja liikunnan muodossa. Yksi miellyttävimmistä tavoista yhdistää huvi ja kaloreiden polttaminen on tietenkin seksi.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

seksi polttaa kaloreita

Seksi polttaa noin 100-300 kilokaloria kerralla. Yksi tutkimuksista osoittaa, että miehet polttavat rakastelemisen aikana keskimäärin 4,2 kilokaloria minuutissa. Naiset puolestaan kuluttavat 3,1 kilokaloria. Se, luetaanko seksi liikuntasuoritukseksi, riippuu täysin tavasta harrastaa sitä.

Seksi polttaa kaloreita paremmin miehiltä kuin naisilta

seksi polttaa kaloreita

Kaloreita palaa sitä enemmän, mitä painavampi henkilö on kyseessä, joten sama määrä liikuntaa voi polttaa saman määrän kaloreita paljon nopeammin Voit syöttää taulukkoon useampia urheilulajeja tai aktiviteetteja, jolloin voit helposti vertailla niiden kuluttamia energiamääriä.

13 hyvää syytä harrastaa enemmän seksiä - MTVuutiset.fi

Seksi kuluttaa enemmän kaloreita kuin kävely, mutta ei kuitenkaan niin paljon kuin hölkkääminen. Daily Newsin julkaisema tutkimus selvitti miten seksi kuluttaa kaloreita. Seksi paljastui tehokkaamaksi kuin kävely, mutta ei niin hyväksi kuin hölkkääminen – ja tämäkin koskee vain miehiä.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

3. Seksi polttaa kaloreita. 30 minuuttia seksiä polttaa 85 kaloria tai enemmän. Seksologi Patti Britton sanoo, että seksi on hyvää liikuntaa ja vaatii harrastajaltaan paljon sekä fyysisesti että henkisesti. Kunnon laihdutukseen vaadittaisiin kuitenkin vähintään useamman tunnin orgioita. 4. Seksi parantaa itsetuntoa