seksiä kuukautisten aikana

Keskustelu - Harrastatteko seksiä kuukautisten aikana? | Aihe

"En oikeastaan ikinä tunne itseäni itsevarmaksi kuukautisten aikana. Harrastamme silti poikaystäväni kanssa seksiä, vaikka hän on aina se aloitteen tekevä osapuoli." -Allison, 25. "Saan helpommin orgasmin juuri kuukautisten aikaan. En tiedä mistä se johtuu, mutta yleensä seksi kuukautisten aikaan on paljon spontaanimpaa."-Liz, 32.

Seksiä kuukautisten aikaan? Kyllä! Kokosimme 7 tärppiä

Nautintoa kuukautisten aikaan Seksiä voi siis harrastaa aivan hyvin kuukautistenkin aikana. Kaikki eivät kuitenkaan syty ajatukselle kuukautisten aikaiselle seksille, mikä voi tarkoittaa pariskunnille lyhyttä taukoa seksin harrastamisessa. Jos halut ovat kuitenkin sietämättömät, voi menkkojen aikana harrastaa hyvin itsetyydytystäkin.

Seksiä kuukautisten aikana? 10 hyötyä listattiin! – Stara

seksiä kuukautisten aikana

Viikon verran kuukautisista kärsiville tiedoksi, että menkkojen aikana harrastettu seksi voi jopa lyhentää kuukautisten kestoa. Femail Firstin mukaan noin 70 prosenttia ihmisistä suosittelee seksiä kuukautisten aikana. Suurin osa naisista on rakastellut menstruaation aikana, esimerkiksi suihkussa.

Seksiä Kuukautisten Aikana - Image Results

Kuukautisten aikana tehty seksi voi lievittää kramppeja ja nostaa mielialaa. Joillakin myös seksuaaliset halut lisääntyvät kuukautisten aikana. Koska kuukautisten aikana infektioriski on hiukan suurempi, hygieniasta kannattaa pitää silloin erityisen hyvää huolta, koska veri on bakteereille hyvä kasvualusta.

Seksi kuukautisten aikana - tämä sinun tulee tietää

Miten harrastetaan seksiä jos on menkat? Siis joo ymmärrän että samalla tavalla kun menkattomina päivinä mutta miten siinä selviää sotkematta? :D Tiiän että suihkussa onnistuu, mutta onko muita tapoja?

Voiko kuukautisten aikana harrastaa seksiä? - Seksi

Seksi ja seksuaalinen nautinto voi lievittää kuukautiskipuja ja kramppeja. Toisaalta, kuukautisten aikana munasarjat voivat tuntua aristavilta, jolloin seksi voi tuntua vähän kivuliaalta

Seksi kuukautisten aikana | Terve.fi

seksiä kuukautisten aikana

Ennen naisia pidettiin kuukautisten aikaan saastaisina ja epäiltiin, että tällaisen naisen koskeminen saattaisi johtaa jopa kuolemaan. Pohjaa tälle uskomukselle löytyi Raamatusta, mutta tietenkin nykytiedon valossa koko juttu on täyttä sontaa. Mutta harrastatko sinä siltikään seksiä kuukautisten aikana?

Miten harrastetaan seksiä jos on menkat? | Demi

Voiko kuukautisten aikana harrastaa seksiä? Onko siinä tautiriski? Entä voiko kuukautisten aikana tulla raskaaksi? Gynekologi vastaa yleisiin kysymyksiin.

Seksi kuukautisten aikana | Keskustelu | Anna

Naisten seksuaaliterveyteen erikoistunut apulaislääkäri Tara Ford kertoo lehden verkkosivuilla kaiken, mitä seksistä kuukautisten aikana tulisi tietää. Niin plussat kuin miinuksetkin. 1. Anna mennä vaan Jos ajatus ei tunnu epämiellyttävältä, voi kuukautisten aikanakin harrastaa seksiä