seksi kuukautisten aikaan

Seksi Kuukautisten Aikana Naisten. Seksi Kuukautisten Aikana

Haluaako naiset yleensä seksiä kuukautisten aikaan? Haluaako miehet panna, vaikka naisella olisi menkat? Jos harrastatte seksiä kuukautisten aikaan, eikö se sotku häiritse? Itse olen nainen, eikä minun tee mieli seksiä menkkojen aikaan, enkä tiedä panisinko vaikka tekisikin mieli, kun se tuntuu niin epähygieeniseltä

Seksi kuukautisten aikaan | Keskustelu | Anna

Miltä teistä tuntuu seksi kuukautisten aikaan ? Tai haluatteko sitä ollenkaan silloin kun on menkat ? Nuorena hämmästyin, kuinka luontevaa silloiselle kaverilleni oli vain hakea pyyhe, vetää tampooni mun sisästä ja tulla itse sinne tilalle. Luulin silloin, että miehet kammoksuvat menkkojen aikaan rakastelua.

Keskustelu - kuukautiset ja seksi | Seksi | Vauva

Seksiä kuukautisten aikaan – Housuitta seksi kuukautisten aikaan Toisia kiinnostaa seksi kuukautisten aikaan, ja toisia ei. Kumpikin on ihan täysin ok. Monilla naisilla kuitenkin on kuukautiset suunnilleen kerran kuussa, ja Rakkautta kuukautisten aikaan – testasimme seksitamponin Onko se seksi mitenkään mahdottomuus kuukautisten aikana

Seksi kuukautisten aikana | Terve.fi

seksi kuukautisten aikaan

Nautintoa kuukautisten aikaan Seksiä voi siis harrastaa aivan hyvin kuukautistenkin aikana. Kaikki eivät kuitenkaan syty ajatukselle kuukautisten aikaiselle seksille, mikä voi tarkoittaa pariskunnille lyhyttä taukoa seksin harrastamisessa. Jos halut ovat kuitenkin sietämättömät, voi menkkojen aikana harrastaa hyvin itsetyydytystäkin.

Seksiä kuukautisten aikaan? Muista nämä asiat | Nainen.com

Vaikka naisilla onkin kuukautiset joka kuukausi, ei se tarkoita sitä, että niihin liittyvät kysymykset loppuisivat vuosien kuluessa. Yksi suurimmista kysymyksistä on aina ollut se, että voiko kuukautisten aikana tulla raskaaksi. - Teknisesti ottaen voit tulla raskaaksi vain silloin kun ovuloit, mikä on 48 tunnin ikkuna joka kuukausi.

seksi kuukautisten aikaan - keskusneiti.fi

seksi kuukautisten aikaan

Mun tekee kyllä kovasti mieli menkkojen aikaan ja parhaimmillaan seksi itse asiassa LIEVITTÄÄ kuukautiskipuja. Tästä on tutkimuksiakin, toisaalta mistäpä ei olisi. Eri asia on se, että mitään seksuaalista tyydytystä en saa kuukautisten aikaan, vaikka kuinka yrittäisin. Limakalvot vaan ei tunne samalla lailla kai.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Useimmiten jakaudumme kahteen leiriin -heihin, jotka harrastavat mielellään seksiä luontoäidin lahjoittaman verisen viikon aikana sekä heihin, jotka eivät suin surminkaan intoutuisi petipuuhiin. Jokainen valitkoon itse, kumpaan leiriin kuuluu, mutta fakta on kuitenkin se, että asian

Seksiä kuukautisten aikana? 10 hyötyä listattiin! – Stara

Muistan, että olen ensimmäisen suhteen alussa hetken aikaa kuitenkin jännittänyt, haluaako toinen seksiä kuukautisteni aikaan, mutta jännitys karisi nopeasti, kun toinen olikin heti sinut veritulvani kanssa. Keho. Seksi kuukautisten aikana oli myös usein ilman kondomia, koska uskoin nuorena, ettei silloin voisi tulla raskaaksi.

Seksi kuukautisten aikana | Keskustelu | Anna

Kuukautisten aikana harrastettu seksi sopii pareille, jotka tuntevat toisensa. Se saattaa jopa syventää suhdetta ja lisätä luottamusta. Kun molempien osapuolten on poistuttava mukavuusalueelta, voi parisuhteen seksi nousta uudelle tasolle pysyvästi.