sanni vittu

Sanni Salonen (@SanniMSalonen) | Twitter

Kappale ja esittäjä osuma-% Että mitähän vittua SANNI …piiloudut sun kaulahuiviin, ja mä mietin, että mitähän vittua, mulla alkaa huumori loppua.Kiva et on kavereita, mut frendit ei tee fritsuja Että mitähän vittua, kohta alkaa Legot tippua.

SANNI - Posts | Facebook

SANNI - Me ei olla enää me (virallinen musiikkivideo) - Duration: Että mitä vittua Maryan Yussuf. Loading Unsubscribe from Maryan Yussuf? Cancel Unsubscribe.

sannin pillu - iinfasadi.fi

Eilen juhlittiin Tripin karonkkaa ja tuplaplatinaa 💿 💿 Kiitos niin paljon kun ootte kuunnellu. Se merkkaa mulle maailman eniten. Oikeesti. Kiitos @shutupjurek kun vastasit joo ku laitoin vajaa pari vuotta sitten koodii et pitäiskö tyyliin lähtee johonki tekee musaa. Ei

SANNI - Että mitähän vittua lyrics

Song and Artist Hit-% Että mitähän vittua SANNI …piiloudut sun kaulahuiviin, ja mä mietin, että mitähän vittua, mulla alkaa huumori loppua.Kiva et on kavereita, mut frendit ei tee fritsuja Että mitähän vittua, kohta alkaa Legot tippua.

Sanni paljastaa ensimmäistä kertaa Että mitähän vittua

”Oon aivan liekeissä et saan vihdoin kertoa tän! Oon vetäny monia satoja keikkoja, duunannu levykaupalla musaa ja salaa miettiny et jonain päivänä vielä pääsen toteuttamaan mun pitkäaikasen unelman: Hartwall Arena –keikan. 5.10. tulee olemaan mun tähänastisen uran spesiaalein ilta”, Sanni kertoo tiedotteessa.

Että mitä vittua - YouTube

sanni vittuEilen juhlittiin Tripin karonkkaa ja tuplaplatinaa 💿 💿 Kiitos niin paljon kun ootte kuunnellu. Se merkkaa mulle maailman eniten. Oikeesti. Kiitos @shutupjurek kun vastasit joo ku laitoin vajaa pari vuotta sitten koodii et pitäiskö tyyliin lähtee johonki tekee musaa. Ei

SANNI - Että mitähän vittua - YouTube

SANNI Että mitähän vittua lyrics: En haluu kahlita sua / tai käyttää jesarii / mut oon välil kotona / jo en

Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin

Sanni kertoo Vain elämää -ohjelmassa omana päivänään ensimmäisen kerran taustan kohutun Että mitähän vittua -kappaleen takaa. ”Mä en oo koskaan puhunu tästä, mutta toi lähti sellaisesta tilanteesta, että olin tosi rakastunut”, Sanni aloittaa. ”Oltiin mökkibileissä, js mä menin aikaisemmin nukkumaan.

Sanni Kymäläinen (@SKymlinen) | Twitter

Sanni julkaisi tänään uuden singlensä, jonka nimi sai internetin syvät – ja luultavasti Sannin kohdeyleisöön kuulumattomat – rivit someraivon partaalle. Että mitähän vittua oli kuunneltava Rumban kriitikkoraadin voimin. Vaikka mielipiteet hieman jakaantuivatkin, tekstien perusteella samaa kappaletta kuuntelimme.