rannalla tissit

Tissikuvia – Alastonkuvia

Rannalla oli joitakin yläosattomissa ja se on ihan OK ja jokaisen oma asia. Harmitti vaan, kun mies olisi halunnut leiriytyä yläosattomien viereen, johon sanoin etten halua kenenkään nenän eteen jäädä aurinkoa ottamaan (oli sitten kyseessä yläosaton tai ei). Rannalla tuli mieheltä kommentti, että näkyykö paljon yläosattomia?

Rinnat paljaana | Keskustelu | Anna

Tytöt alasti rannalla. Alastonkuvia rannalta. Siis uimarannalta. uimapuvut sekä bikinit on heitetty helteen takia pois! sillon on hyvä tilaisuus valokuvata. katso näytä tyylikkäitä seksikkäitä teinityttöjä! mahtavan pyöreitä tissejä ja kireitä vartaloita kuvissa! näkee sekä pillua että tissejä! talvella näitä kuvia on erittäin kiva ihailla ja ootella kesää haaveilla

Alastonkuvia rannalta – Alastonkuvia

rannalla tissitEn ikinä ole julkisella rannalla tissit paljaana, mielestäni se on juuri huoramaista käytöstä. Muotoni ovat hyvinkin ""kohdallaan"" mutta en näyttele itseäni kaikenmaailman ukoille. Miksi näyttelisin? Hyvä esimerkki, sinä ukkomies olet siellä silmät kiiluen vieraita kytännyt.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

rannalla tissitToisin kuin Suomessa, rantahiekalla näkee aina monia naisia makoilemassa ilman yläosaa. Itse olin yksi näistä, sillä mielestäni on hieman hölmön näköistä, että muuten ruskettuneessa vartalossa loistaa valkoiset tissit. ;) Olenko aiheuttanut rannalla leikkiville lapsille nyt suuria traumoja?

Katie Price jättirinnat paljaana rannalla – kuin vappupallot

Äskettäin Palmer päätti ladata tililleen upean rantakuvan, jossa hän poseeraa yläosattomissa rannalla vain hiekkaa rintojensa peitteenä. Kuvan kruunaa Palmerin säteilevä hymy. Fanit ihastuivat otokseen. – Uskomattomat rinnat, ylisti yksi ihailija. Tässä linkki kuvaan.

Tissit paljaana | Keskustelu | Anna

rannalla tissitParhaillaan Povipommi Jordan lomailee lastensa kanssa Malediiveillä, jossa hän yllätti kaikki ja paljasti uudet rintansa kokonaan. Yläosattomissa rannalla lomailleen kohujulkkiksen rintamus on nykyisin valtavan kokoinen, eikä siinä ole enää mitään luomuun viittaavia piirteitä.

Tässä ei ujostella, rinnat paljaina yleisellä rannalla

rannalla tissitRannalla oli joitakin yläosattomissa ja se on ihan OK ja jokaisen oma asia. Harmitti vaan, kun mies olisi halunnut leiriytyä yläosattomien viereen, johon sanoin etten halua kenenkään nenän eteen jäädä aurinkoa ottamaan (oli sitten kyseessä yläosaton tai ei). Rannalla tuli mieheltä kommentti, että näkyykö paljon yläosattomia?

nainen pillu paljaana rannalla

Tissit voi ola isot tai tissit voi olla pienet. Mutta miehet rakastavat tissejä! ei ole kyllä ihmekkään komeita ne on! vaseman puolisessa kuvassa on kunnon tissi kuva! 23 vuotias liisa saa kyrpää perseeseen maadessaan selällään! tissit hölskyvät klassiseen tyylin ylös alas siihen tahtiin ku mies jaksaa nussia häntä.

Tissit tiskiin! UFC:stä tuttu kaunotar poseerasi

Brianna Addolorato on yhdysvaltalainen malli ja bloggaaja. Hän viihtyi Miamissa viettämässä vapaapäivää uimarannalla. Nykyisin harvemmin nähdään topplessina auringonottajia, kuten esimerkiksi 1980-luvulla se oli enemmän tapa kuin poikkeus.

Tissit paljaana | Keskustelu | Anna

rannalla tissitToisin kuin Suomessa, rantahiekalla näkee aina monia naisia makoilemassa ilman yläosaa. Itse olin yksi näistä, sillä mielestäni on hieman hölmön näköistä, että muuten ruskettuneessa vartalossa loistaa valkoiset tissit. ;) Olenko aiheuttanut rannalla leikkiville lapsille nyt suuria traumoja?

Tissit esille uimarannalla Kuopiossa

rannalla tissitMeidän rannalla oli viime kesänä 14-15 v tyttöjä rinnat ja pillu paljaana. Otin sitten itsekin uikkarit pois ja menin uimaan alasti (poika 16 v). Ei häeriinnyt tyttöjä, päin vastoin tulivat jopa jutteleen ja sain katsoa rintoja ja pilluja luvan kanssa (kerran antoivat koskea).