pihvi ja suihinotto

Kommentti: Kai se pihvi ja suuseksi kelpaa myös naisille

pihvi ja suihinotto

Kansainvälistä pihvi- ja suihinottopäivää vietetään 14.3. Lotossa yksi täysosuma! Nämä numerot toivat 2,4 miljoonan euron voiton

Pihvi- ja suihinottopäivä 14. maaliskuuta – Stara

Miesten päivä on 19.11! Pihvi- ja suihinotto päivä on tasan kuukausi ystävänpäivän jälkeen, ensin helmikuussa huomataan naisia ja miksei miehiäkin suklaalla ja kukilla ja miehille sitten kuukauden päästä pihviä ja suihinottoa! Miksei toisinkin päin :)

Tänään vietetään kansainvälistä pihvi- ja suihinottopäivää

Lahjaksi annetaan vain pihvi ja suihinotto. Järjestyksellä ei ole väliä. Muistakaa, että mikä sen parempaa kuin kunnon mehevä pihvi ja nautinnollinen hetki yhdessä. Tärkeintä on hoitaa päivä kuten sen näkee parhaaksi. Ja erityisesti tämän verukkeella voitte seuraavana ystävänpäivän aina vaatia enemmän!

Hemmottele miestäsi - tänään on juhlapäivä!

Naistenpäivä on nyt vietetty, ja vajaan viikon kuluttua 14. maaliskuuta vietetään seuraavaa mielenkiintoista teemapäivää. Tuolloin on nimittäin vuorossa kansainvälinen Pihvi- ja suihinottopäivä, jota on juhlittu ympäri maailmaa menestyksekkäästi jo vuosien ajan. Lue myös Mies

Pihvi ja suikkari -päivä on hölmö! – Helena Eronen | BlogBook

Valmistele suihinotto mieleiseksi myös sinulle. Voit tehdä paljon sen eteen, että opit oikeasti tykkäämään hänen peniksestään. Maku ja tuoksu vaihtelevat esimerkiksi ruokavalion ja päivänkierron mukaan ja niihin kyllä tottuu. Kuvittele, että nuoleskelet jotain todella herkullista.

Tänään on kansainvälinen pihvi ja suihinotto -päivä - nyt on

pihvi ja suihinotto

Pihvi ja suihinotto-päivää vietetään huomenna eli "Miesten ystävänpäivänä" mainostettua päivää vietetään 14. maaliskuuta. Sen virallisen verkkosivuston mukaan merkkipäivän konsepti on "yksinkertainen, tehokas, ja itsestäänselvä.

Upeaa Pihvi ja suihinotto -päivää! Cheyenne Järvisen 7

Tänään vietetään pihvi ja suihinotto -päivää. Mies- ja naistoimittaja pureutuvat miesten ja naisten eroihin!

Näin otat suihin – Anna miehelle huikeaa suuseksiä | Anna.fi

pihvi ja suihinotto

Pihvi ja suihinotto ~ päivä 14.3. Jos ystävänpäivän vaaleanpunainen nallekarkkihöttö ei ole teidän juttu, ei hätää - tasan kuukausi ystävänpäivästä vietätään puolivirallista Pihvi&suihinotto -päivää.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

pihvi ja suihinotto

Saattahan se olla, että kansainvälisen pihvi ja suihinotto -päivän taustalla on joku nerokas nainen, joka on keksinyt lopultakin ratkaisun siihen, kuinka miehen saa muistamaan syntymä-, vuosi-, ystävän- ja naistenpäivät, mutta olen kyynisempi.