paula vesalan tissit tuntematon sotilas

Paula Vesala nähdään alasti Tuntemattomassa sotilaassa

Paula Vesala on kotoisin Kärsämäeltä. Hänen isänsä kuoli juuri ennen hänen syntymäänsä. Jonkin aikaa myös isäpuoli oli osa perhettä, kunnes tämä menehtyi Vesalan ollessa alle parikymppinen. Vesala meni naimisiin The Rasmus-yhtyeen laulusolistin Lauri Ylösen kanssa marraskuussa 2014.

Tuntematon Sotilas on Amazon - Low Priced Tuntematon Sotilas

En vain tajua miksi Tuntematon Sotilas piti taas tehdä. Se entinenkään ei jaksa kiinnostaa pennin latia. Sodasta on perhana kohta 80 vuotta, joten nyt pitäisi mennä eteenpäin ja miettiä uusia juttuja, eikä miettiä jotain hemmetin Rokkaa.

Tuntematon Sotilas on Amazon - Low Priced Tuntematon Sotilas

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas on Väinö Linnan kirjan hengelle uskollinen tulkinta klassikkoromaanista. Elokuva on kirjasta tuttujen Rokan, Kariluodon ja Koskelan sekä heidän

Paula Vesala sivaltaa uutisointia roolisuorituksestaan

Ohjaaja Aku Louhimies keskusteli Enbuske, Veitola & Salminen -lähetyksessä siitä miksi Tuntematon sotilas -elokuvan alastonkohtauksessa on kiinnitetty eniten huomiota Paula Vesalan alastomuuteen, vaikka kohtauksessa oli alasti myös Eero Aho.

Paula Vesala – Wikipedia

Muusikkona parhaiten tunnettu Paula Vesala, 35, nähdään Aku Louhimiehen ohjaamassa uudessa Tuntematon sotilas-elokuvassa. Naisella on rooli karjalaisena Lyytinä, joka on Eero Ahon esittämän Antero Rokan vaimo. Ilta-Sanomat kertoo, että Paula Vesala nähdään roolissaan alastomana. Alastomuutta nähdään saunakohtauksessa, jossa Vesala

Tuntematon sotilas - Kotimainen elokuva - Suomi24 Keskustelut

paula vesalan tissit tuntematon sotilasVesala nähdään Tuntematon sotilas -elokuvassa alastomana vastanäyttelijänsä Eero Ahon kanssa saunan lauteilla löylyissä. Moista kohtausta ei ole Edvin Laineen elokuvaversiossa eikä Väinö Linnan alkuperäisroomaanissa. Lyyti oli teoksissa enemmänkin sivuhahmo, mutta nyt hänet nostetaan enemmän esille Vesalan roolisuorituksen myötä.

Niina Lahtinen alasti talk show’ssa – ”Kännissä tää olis

Aikku: "En ole vielä ehtinyt katsomaan uutta Tuntematonta sotilasta. Jossain haastattelussa Aku Louhimieheltä kysyttiin Paula Vesalan saunakohtauksesta. Ohjaaja sanoi, että elokuvassa useampi mies on alasti eli Vesala ei ole ainoa näyttelijä, jolle kirjoitettiin alastonkohtaus.

Paula Vesala – Wikipedia

Minttu Räikkönen paljastaa Pirkka-lehdessä ikävän ilmiön, jonka raha toi mukanaan – ”Tunnistan helposti ihmisen, joka haluaa hyötyä meistä”

Paula Vesalalla salasuhde työkaveriin: kahdeksan vuotta

paula vesalan tissit tuntematon sotilasMuusikkona parhaiten tunnettu Paula Vesala, 35, nähdään Aku Louhimiehen ohjaamassa uudessa Tuntematon sotilas-elokuvassa. Naisella on rooli karjalaisena Lyytinä, joka on Eero Ahon esittämän Antero Rokan vaimo. Ilta-Sanomat kertoo, että Paula Vesala nähdään roolissaan alastomana. Alastomuutta nähdään saunakohtauksessa, jossa Vesala