ootko vittu meemi

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Itseasiassa, koska sinäkin tunnet tämän tavan hastagien käytössä voidaan sanoa, että näinhän sitä kuitenkin (myös) käytetään. Hashtagin funktio on muuttunut monella tavalla viimeisen kymmenen vuoden aikana ja tämä on yksi niistä, myös just semmoset leikittelevät hashtagit joilla ei oo mitään hyötyä hakutulosten kannalta on käytössä.

Varpainen - Pastebin.com

Taas yksi meemi lis Miggihiiri 1 point 2 points 3 points 2 months ago . Ootko kuukut äidinkielen tunneista. Voi vittu mitä pokemon paskaa.

kännissä

[20:37] <+bb-mak_galis> pettureitahan ne oli kaikki lÄhti sinne vitun etelÄÄn lÄhti ne vitun etelÄn vetelÄt myyny ittensÄ moneen vuoteen oo ees kÄyny tÄÄllÄ kyÄ vittu oo ees kÄyny tÄÄllÄ saatana vittu mitÄ vittua vittu vittu hehkuttaa sitÄ vitun westsideÄ mikÄ vitun lÄnsikangas seo eastside vittu pÖykkÖlÄ vittu lÄnsikangas on ghetto vittu joojoo keskiluokkasta paskaa vittu

kova meno #nyymit xD - Pastebin.com

Ihan hirvittää tulevaisuus, jossa uuden sukupolven mielestä kaikessa pitää olla jotakin hauskaa jotta sitä sietää kuluttaa. En tarkoita että itsekään jaksaisin lukea kahden rivin juttuja aamupaloista tai senhetkisistä olinpaikoista mutta Annika ei tämän julkaisun perusteella kuulu niiden turhimpien päivittelijöiden joukkoon.

Feissarimokat – Tasopoliisi

<TB303> ei vittu mitä paskaa! 0. nii äiti kysy heti että ootko kännissä ku oot väärässä sängyss < Hömppänstein> True story meemi on ihan turha

Tyhmien kysymysten kerho | Page 2839 | Pakkotoisto.com

Vierailija: "Nyt itkettää :( siis miten sika pitää olla. Kysyin illalla mieheltä, että mikä minussa on parasta ja mistä tykkäät. Siis mikä kohta. Mies sanoi vaan, että pillu on aika hyvin asiansa toimittava.

Olenko ainoa ketä ärsyttää liiallinen #-merkin käyttö? : Suomi

ootko vittu meemiMun pitäis lähteä kesäkuun lopussa Ruotsiin jäätän tavaramäärän kanssa, lähtö yhteiskyydillä Töölön kisahallin parkkikselta. Paikalla pitäis olla 04:00 ja asun 80km päässä, joten kaverit on tuskin kovin halukkaita ajamaan mua sinne keskellä yötä.

#koeviikko - Instagram photos and videos

Jokunen kuukausi siitä on vierähtänyt, kun viimeksi olen koeviikolle osallistunut. Tänään se kuitenkin alkoi, tämän lukuvuoden ensimmäinen koeviikko ja täällä minä olen toista viikkoa kipeänä.

overview for Miggihiiri

Ja äiti sit. Äitillä on vähä sekoboltsi olo. Ketään ei tunnu kiinnostavan (yhtä poikkeusta lukuunottamatta) et mitä äitille ja lapsille kuuluu. Ku miten se isi ja mites te nyt sitä ja tätä. Ootko soittanu sille ja sadalle muulle mr ja mrs. nobodylle ja kertonu isistä. Paskanko väliä. Kyllä me selvitään niinko tähänki asti.

Puhuk sä mulle ??? - Viides villahousu ja muita tarinoita

11:21 - Arpinaama: Haluatko Ilmaisen Korn - The Paradigm Shift levyn ku en tee mitään sillä ku musiikkiohjelma nimeltä Spotify keksitty.