nyt meni vittu ihan perseelleen vituiks

parempaa pillua - pirkanmaanlehtipaino.fi

nyt meni vittu ihan perseelleen vituiks

Metsästys on ihan hienoa, kunhan siinä on edes jotakin haastetta. Nykyään porukka ajaa city-maastureilla passipaikan taakse ja istuu perseelleen odottamaan. Sitten ollaan niin metsien kuningasta, kun osutaan lähes paikallaan olevaan hirveen alle 50 metrin päästä (ja tähänkin menee useita laukauksia).

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Meinasin itekki tulla tänne sanomaan.. :hyvä: Ei nyt niin perseelleen mulla menny, mutta E oli tavoitteena ja sen saa kyllä unohtaa. Vittu se csi luetunymmärtäminen oli hepreaa, ja aineestakaa ei mikää paras mahdollinen kyllä tullu Eikä se abcd kielioppikeno osuuskaan mikään liian helppo päässy olemaan.

Mikä suomalaisia vituttaa? | Vitutus.org

nyt meni vittu ihan perseelleen vituiks

Mitä vittu se sitten oikein on? Ensin ihastuu, saa jotain lohtua johonkin, sitten ei enää kiinnosta. Vittu mä oon joku saatanan pinnallinen spykopaatti, ihan vitun heinää koko kundi. Parikymppisenä tapasin ensimmäisen tyttöystävän. Sen jälkeen niitä on ollut jokunen, mutten juurikaan oo tuntenut oloani kotoisaksi kenenkään kyljessä.

Pitsua pyllyyn - Riemurasia

JYLPPY-GALLERIA ETUSIVU Jylppy-Galleria on yksi suosituimmista Riemurasian osioista, joka sisältää hulvattovia mediatiedostoja, kuten ajankohtaisempia kuvia, videoita, tekstejä sekä äänitiedostoja.

Vituttaa niin ankarasti | sivu 1584 | Pakkotoisto.com

nyt meni vittu ihan perseelleen vituiks

pillu - YouTube Exällä maailman paras pillu.Facebook Twitter WhatsApp. Tykkää (16) Tallenna . Mutta hän oli sellainen vahva nainen ja mä luulin tarvitsevani jotain muuta.

Urban Dictionary: vittu

Vituttaa ihan saatanasti mun luokkalaiset vitun paskat kun yrität pelaa niin yks saatana tulee ja pöllii mun puhelimen teki mieli käyä päälle mut tiesin et ei kannata teki saman noin vittu kolme kertaa nyt vituttaa saatana ja meidän luokan pojat on ihan saatanan paskoja jos näätte tän haistakaa vittu paska. - 01.10.2019

Viikon vittumaisimmat | Vitutus.org

Did you know? Turn on looping for your embedded video so it will play over and over and over and over and over and you get the idea.

PETRI NYGÅRD: MITÄ VITTUU VAAN / TUSKA on Vimeo

nyt meni vittu ihan perseelleen vituiks

Tai siitä kuinka 20v sitten hän Espanjassa näki papukaijan joka osasi moikata turisteja. Holahola! Mä hajoan ihan just. Tulin tänne nyt avautuu että näyttäisin ees vähän saatana kiireisemmältä koska todellisuudessa mä en tän prkl papatuksen takia osaa keskittyä edes hengittämiseen. Ja sit se et siivosin tän koko kämpän täysin.

Suomiseksiä - Vittu Vilahtaa [LYRICS] Chords - Chordify

As the words kettu (“ fox ”), pottu (“ potato; potty ”) and hattu (“ hat ”) rhyme with vittu, they may be used as a replacement for vittu and its derivatives to make the language a little bit more decent: vituttaa → hatuttaa/ketuttaa/potuttaa vittuilla → kettuilla/hattuilla/pottuilla vitutus → hatutus/ketutus/potutus. Declension

vittu | Tumblr

kaikki meni vittu ihan perseelleen vituiks. en mä pidä täst vittu pienintä lomaa. Ja nyt pojat painakaan vuorotelleen tätä pillua niin että multa lähtee taju.