naisen ematin

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

"eli miksnikä naisnen vagina tuoksuu kalalle aina sillon tällön siis ei pelkästää pahalle vaan ihan suoraa kalan haju siitä tulee.". "Oletko huomioinut sen mahdollisuuden, että kala haiseekin joskus naisen vaginalle?".

Naisen ongelma: alapää alkaa haista nopeasti - Mikä vaivaa ja

Halkileikkaus naisen sukupuolielimistä. Virtsarakko on emättimen etupuolella ja paksusuoli jää sen taakse. Munanjohdin yhdistää kohdun munasarjoihin, jotka ovat kohdun yläosan tasolla kummallakin sivu

Keskustelu - naiset joilta pääsee emätin " pieruja" on

naisen ematinNaisen orgasmi by Finnish legs and feet - Faktaa naisen orgasmista - Klitoris - Naisten Itsetyydytys ja Masturbointi, G-piste, Häpykieli | Seksioppaat, asennot ja apuvälineet. Paljon linkkejä ja kuvia, videoita ja giffejä

Näin naisen vagina muuttuu kaksi-, kolme- ja nelikymppisenä

44-vuotias amerikkalainen Jennifer Mayers keksi varsin omaperäisen tavan kuvailla naisen sukupuolielimiä.. Mayers jakoi Twitter-tilillään kuvan kahdesta kinkkusämpylästä, joista vasemmanpuoleinen kuvastaa usean henkilön kanssa seksiä harrastaneen naisen vaginaa.

Terveyskirjasto - Duodecim

naisen ematinOkkaripokkari. Luin just ohjeet naisen tyydyttämiseen käsin täältä. Lähteenä oli Kari Heusalan Naisen seksuaalisuus. Tekisi mieli soittaa Karille ja kysyä, että mitähän vittua. Nyt on kyllä pakko korjata vääryydet ja tehdä asiasta hippasen ymmärrettävämpää. Käydäänpäs ihan ensimmäiseksi läpi alkuperäinen kirjoitus.

Sukupuolielin – Wikipedia

Normaalissa alatiesynnytyksessä emätin toimii synnytyskanavana. Emätin on hyvin joustava, ja siksi normaalisti syntyvä lapsi mahtuu kulkemaan emättimen läpi. . Alatiesynnytyksessä joudutaan joskus tekemään välilihan leikkaus, joka tehdään emättimen aukeamisen helpottamiseksi juuri ennen lapsen pään ilmestymistä emätt

Alavatsakipu naisella | Mehiläinen

Ettekös vielä tuohon ikään tiedä:Vanhemman naisen emätin todella luonnostaan haisee sillille.Tuossa vaihdevuosien jälkeen,kun ei enää ole käyttöä,on luonnollista se ominais haju.Ei siis mitään vikaa.

Keskustelu - pahan hajuinen emätin ? | Terveys | ET

Ja kyllä jokaisen naisen pitää kerran vuodessa käydä gynellä tarkastuttamassa paikat, kantsii ottaa ohjelmaan. Ei maksa hurjia jos aattelee että kerran vuodessa, voi mennä vaikka yksityiselle, käydä sitten aina samalla lekurilla jos mahdollista.

Hauskaa vai seksin tappavaa huumoria: Naisen emätin "puhuu

Vierailija: "väljä pillu!". "noita emätinpieruja tulee silloin, kun on huono rakastaja eli mies pumppaa ilmaa naisensa sisään. Esileikit ovat riittämättömät tai sitten vaan kokematon mies.Eli vika ei todellakaan ole naisessa, tällä kertaa.".