liian kostea pillu

Kosteat Pillut Mies, Salaista Seksi Seuraa Pillu Täynnä

liian kostea pilluEi voi olla nainen koskaan liian kostea. Mitä märempi sen kiihottavampaa. Tosin on sanottava, että jos naisen pimpin maku ja tuoksu ei ole hyvä (kaikilla ei todellakaan ole), niin silloin se ei nappaa - oli miten märkä tahansa. Lähes sääntö on, että kunnon brunettien pimsat maistuu paljon paremmalle ja kiihottavammalle kuin blondien

Miltä naisista tuntuu kun panettaa | sivu 5 | Keskustelu | Anna

liian kostea pilluMulla oli kerran parin päivän panosuhde yhteen joka sanoi yhdynnän isolla sattuvan ja hänellä olevan pieni pillu. Minä olin tietysti epäuskoinen kun hän vielä sanoi saaneensa useimmiten liian isoa. Avatessaan housujani hän sanoi toivovansa ettei minulla ole liian iso. Kun housustani paljastui normikalu, näin pettymyksen hänen

märkä pillu | Keskustelu | Anna

Hei, kyselen täältä neuvoa jos tietäisitte paremmin. Onko yleistä, että emätin voi olla niin väljä ettei seksi tunnu kunnolla? Nainen on vain yhden synnyttänyt. Emätin ei ole edes erityisen kostea, mutta kunnon puristusta ei ole vaikka on kuulemma jumpannut. Penikseni on normaalia kokoa, noin 14cm/4cm ettei voi olla siitä kiinni.

Isosisko ja pikkusisko – fantasia – itorg69

liian kostea pilluminulla on 20/5 ja voin sanoa, että pillu voi olla liian märkänä. Luultavasti suuren munani vuoksi olen useasti saanut tosi märkää. Märkä on hyvä, mutta muutamia kertoja on ollut liian märkänä, tuolloin myös lakanat on ollut kyllä niin märkänä, että on voinut puristaa nesteet ulos.

Liian kostea vagina - Seksi - Suomi24 Keskustelut

liian kostea pilluVierailija: "mulla on tosi tiukka pillu ja miehet aina ääneen sanoo, että mahtavatko ees sisään päästä. No hyvin uppoo ja kun tahtoo paikat kastua tosi herkästi niin aina miehet laukee samantein ja itseltä ja nautinto saamatta.

Keskustelu - tiukka ja märkä pillu | Seksi | Vauva

Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Toisilla on pienempi ja toisilla isompi. Toki, kun on aivan liian kostea, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen. Olen myös huomannut, että alateitse synnyttäneillä naisilla ei automaattisesti ole löysempi emätin kuin ei synnyttäneillä.

rouvan pillu - keskusneiti.fi

“Pilluni on aivan kostea.” “Niin minunkin!”, Milla tokaisi. Hän kumartui kohti siskonsa huulia. Kieli tuli ulos Millan raollaan olevilta huulilta. Sari nielaisi ja alkoi imeä siskonsa kieltä. Hän liikkui hieman pakottaen reitensä pikkusiskonsa jalkojen väliin. Lämmin ja kostea pillu tuntui hänen polvessaan. “Unnnn”, Milla

Liian Kostea Pillu - Image Results

Hei, kyselen täältä neuvoa jos tietäisitte paremmin. Onko yleistä, että emätin voi olla niin väljä ettei seksi tunnu kunnolla? Nainen on vain yhden synnyttänyt. Emätin ei ole edes erityisen kostea, mutta kunnon puristusta ei ole vaikka on kuulemma jumpannut. Penikseni on normaalia kokoa, noin 14cm/4cm ettei voi olla siitä kiinni.

Uudella naisella liian väljä emätin? | Keskustelu | Kaksplus

Mulla iana runsaat ejakulaatiot ja pillu ns kosteena nytkin raskaana niin pillu oikein ns litisee,noh mieshän tykkää mutta minä en,ärsyttävää on,onneksi on kohtalotovereita,joilal sama ongelma sitä paitsi män hikoilenkin paljon olisko ne nää hormoonit mitkä tekee sen.

Keskustelu - tiukka ja märkä pillu | Seksi | Vauva

liian kostea pilluKiihottunut ja kostea pillu laajenee, mutta ei pysyvästi ””löysty.”” Ja mitä enemmän saat orgasmeja, sitä enemmän lihaksesi saavat jumppaa ja sitä vahvemmaksi lihakset tulevat. Tiukaksi pillua ei kai saa, mutta voimakkailla lihaksilla voit puristella nautinnollisesti kalua kuin kalua.

Pillu Märkänä Miten Saada Nainen? Kysy Seksistä: Mikä Avuksi

kostea pillu naamalla? - Suuseksi - Suomi24 Keskustelut riga escort siwa; Kostun mielestäni ihan liikaa ja liian herkästi. Se vasta voi olla harmillista. Saima henkari Perushenkari, se oli lempeä ja rentouttava hieronta jota sain ja jumittunut niska notkistui puolen tunnin hoidolla ja hartioitten kipu katosi!