kuinka vanhana harrastetaan seksiä

Teinin yökyläily tyttö/poikaystävän luona | sivu 2

kuinka vanhana harrastetaan seksiä

(ja osaamista) niihän se menee Nuorilla miehillä ei ole kaikilla vielä tietämystä siitä, miten sitä naista miellyttää (naisten vika ku eivät kerro, mutta jos seksi on tuore asia, nii siitä puhuminen saattaa olla vaikeaa!) joten sitten nainen on mieluummin ilman tai harrastetaan seksiä nimenomaa sen miehen tarpeiden täyttämiseksi

Keskustelu - Millaista on ns. avioseksi | Seksi | Vauva

Harrastakaa seksiä suihkussa tai saunassa..? Riippuen teinin iästä seksiä voisi harrastaa myös ihan nukkumaan menon jälkeen. Kyllä mä muistan kuulleeni teini-iässä vanhempieni seksiääniä. Yrittivät toki olla hiljaa ja peitellä mutta jotain "epäilyttävää" kuului.

Keskustelu - Seksin harrastaminen vaikeaa, kun talossa on

kuinka vanhana harrastetaan seksiä

Taitaa olla kovin yksilöllistä. Omat vanhempani ovat 69 ja 70 ja joistain puheista tajunnut, että heillä seksielämä vielä ok. Lapsuudesta muistan kuulleeni isovanhempieni rakasteluääniä ja vaari niiden aikaan ollut reippaasti yli 70.

Sleepy Sleepers - Kaksi tapaa harrastaa seksiä - YouTube

Mielestäni sopiva ikä olla yksin ilta on yli 12 v. Itse olin jo yhdeksän vanhana öitä jatkuvasti yksin illoista nyt puhumattakaan, äiti lähti aina miesystävänsä luokse. Nukuin valot päällä sohvalla kun en uskaltanut mennä sänkyyn omaan huoneeseen/laittaa valoja pois. Pelkään edelleen pimeää hiukan vaikka aikuinen olenkin.

”Aktin jälkeen minua usein itketti valtavasti” – 5 tarinaa

Viikoittain seksiä harrastavat pärjäsivät parhaiten testeissä, joissa heidän piti luetella minuutin aikana niin monta eläintä kuin he ehtivät sekä sanoa niin monta f-kirjaimella alkavaa sanaa kuin he keksivät. He menestyivät myös testissä, jossa piti kopioida monimutkainen kuvio sekä piirtää kellotaulu ulkomuistista.

Milloin seksi loppuu? - 60 plus - Suomi24 Keskustelut

Kumppanini ei tiedä, että kävin harrastamassa seksiä toisen kanssa. Seksin harrastaminen kumppanini kanssa tuntui pettämisen jälkeen pidemmän aikaa samalla ihan kamalalta ja todella hyvältä. Aktin jälkeen minua usein itketti valtavasti ja tuntui, että kaikki tekemäni paha vyöryy ylitseni isoina aaltoina.

Onko seksi itsestään selvää parisuhteessa? | Keskustelu

Sleepy Sleepers - Kaksi tapaa harrastaa seksiä. Sleepy Sleepers - Kaksi tapaa harrastaa seksiä

Mitä jos pornoa ei olisi? | Page 10 | Pakkotoisto.com

kuinka vanhana harrastetaan seksiä

olen 12 vuotias itse en ole harrastanut seksiä.vaikka kuinka haluaisinki ni mieluummin pysyn käteen vetolinjalla.ite kyl varmaankin oisin valmis niihin puuhiin mut mieluummin odottelen sitä tyttöä joka tuntuu siltä oikealta.9 v poika et varmasti ole ollut 15-16 v kanssa sängyssä.mietippä se 16 vuotias on melkein 2 kertaa sun ikäses

Kuinka vanhat vielä harrastaa seksiä? | Keskustelu | Kaksplus

Ja minä olen seksuaalisesti aktiivinen henkilö, meillä todellakin harrastetaan seksiä monta kertaa viikossa vieläkin vaikka on 3 lasta. Ennen lapsia tahti oli aika huima ja todellakin nautin siitä. Nykyään en vaan voi antautua seksille kun mietin lapsia jollain tasolla ellei olla ihan kaksin kotona.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

kuinka vanhana harrastetaan seksiä

Kuinka usein seksiä harrastetaan? Kyselyn mukaan useimmat 61-70-vuotiaat harrastavat seksiä muutaman kerran kuukaudessa (52 %). Myytti seksittömästä mummolasta lienee rikottu viimeistään nyt, sillä jopa 19 prosenttia harrastaa seksiä kahdesta neljään kertaan viikossa ja 22 prosenttia tekee ”sitä” kerran viikossa.