kuinka nopeasti seksiä synnytyksen jälkeen

Kuinka nopeasti sinä voit tulla raskaaksi? Arvioi tilanteesi

kuinka nopeasti seksiä synnytyksen jälkeen

1. kuinka paljon tiukkuus häviää synnytyksen jälkeen. onko se todella kuin kynää metrotunnelissa sen jälkeen? tiukkuus ei häviä yhtään! Päinvastoin vaimo on ruvennut nauttimaan seksistä enemmän synnytyksen jälkeen ja sehän vasta kiihottavaa on. Sanoisin että seksi eikun paranee vaan.

Seksiä synnytyksen jälkeen? | Keskustelu | Anna

/ Oliko ongelmia ompeluhaavojen paranemisessa? Miten parani ja kuinka nopeasti? Jäikö pysyvää haittaa? 2. Milloin aloit tuntea virtsaamisentarpeen " normaalisti" ? 3. Kauanko kesti jälkivuoto? 4. Tuliko hyytymiä, isojakin? 5. Millon eka kerran seksiä synnytyksen jälkeen? Tuntemukset? Entä vaikuttiko pitemmällä tähtäimellä miten

seksi synnytyksen jälkeen - Isien jutut - Suomi24 Keskustelut

Edellinen: kyllähän tuossa luki että ekalla kerrallakin sattui synnytyksen jälkeen. Mulla oli vähän eri tilanne, kun oli tikkejä ihan reilusti. Me kokeiltiin seksiä ekan kerran 3 kk synnytyksestä, ja kyllähän sitä kipua oli vielä pitkään sen jälkeenkin.

Kuinka kauan synnytyksen jälkeen seksi sattuu? | Keskustelu

Tämän neljännen taaperon jälkeen harrastimme seksiä viikko synnytyksen jälkeen, kun jostain käsittämättömästä syystä jälkivuoto loppui niinkin lyhyeen. Miehen mielestä tunnelma oli kuin ranskanleipää autohallissa heitellessä. Eli kovin oli vielä löysät paikat, mutta itse tykkäsin[:)].

Seksi synnytyksen jälkeen? - Page 6 - Perhe-elämää - Vauva

Jos itse vain kaipailet seksiä, niin eiköhän se siitä se seksi lähde ihan kivasti käyntiin, sit kun lähtee. Hyvin yksilöllistä on se, että miten sitä tekee mieli. Jotkut aloittavat viikon pari synnytyksen jälkeen joillakin menee monta monta kuukautta aikaa.. Riippuu varmaan paljon synnytyksestäkin

8 yllättävää totuutta seksistä synnytyksen jälkeen

kuinka nopeasti seksiä synnytyksen jälkeen

Synnytyksen jälkeen vain menee jonkin aikaa, että ehtii mukautua uuteen rooliinsa. Ole rehellinen kumppanillesi ja muista, että vaikka aluksi ei juuri tietyllä hetkellä tuntuisikaan siltä, että haluaisi seksiä, jälkeenpäin voikin olla todella iloinen, että antoi sille mahdollisuuden.

Seksi synnytyksen jälkeen | Vau Foorumi

Ehkäisyn pois jättämisen jälkeen voi mennä useampi kuukausi ennen kuin raskaustestiin ilmestyy kaksi viivaa. Toisaalta joskus tärppää heti ensimmäisestä kuukautiskierrosta. Monet tekijät vaikuttavat siihen, kuinka nopeasti nainen tulee raskaaksi. Osaan niistä voi vaikuttaa itse, kun taas toiset ovat synnynnäisiä.

Miten pian miehenne saa seksiä synnytyksen jälkeen ja millaista?

Vierailija: "Kuinka nopeasti olette harrastanut seksiä (= vaginaalista yhdyntää tarkoitan) synnytyksen jälkeen? Kuinka pitkään jälkivuoto kesti?". "kuusi tuntia synnytyksen jälkeen.".

Keskustelu - Kysymyksiä synnytyksestä toipumisesta | Sana

Synnytyksen jälkitarkastus tehdään kolmen kuukauden sisällä synnytyksestä. Jos seksiä harrastaa jo ennen jälkitarkastusta, kondomi on hyvä ehkäisykeino. Myös pessaari sopii käytettäväksi synnytyksen jälkeen. On hyvä muistaa, että ilman ehkäisyä raskaus voi alkaa imetyksestä huolimatta ja nopeastikin synnytyksen jälkeen.

Seksi synnytyksen jälkeen: kuinka pian sitä voi harrastaa

jälkivuotoa oli ekan synnytyksen jälkeen 2 viikkoa ja muitten kohdalla päivän vuoti kunnolla ja sit pientä tiputtelua. jotku kestää parantuu kauvemmin jotku taas pystyvät heti. pieni kipu vaan parantaa seksiä. mulla ei siis ollu mitään leikkaus haavoja missään synnytyksessä.sit ois voinu ollu toinen asia harrastaa seksiä.

seksi synnytyksen jälkeen - Isien jutut - Suomi24 Keskustelut

kuinka nopeasti seksiä synnytyksen jälkeen

Tämä toinen raskaus tuntui aika rankalta ja synnytyksen jälkeen mies hoiti lapset lähes täysin 3 viikkoa kun repesin melko pahasti. Kuopuksella oli koliikki. Ja voin kyllä sanoa että olin ihan poikki ja vielä lisäksi hieman masennuin heti synnytyksen jälkeen. Että helppoa ei kyllä ollut.

Milloin seksiä synnytyksen jälkeen? - Synnytys - Suomi24

70+ channels, unlimited DVR storage space, & 6 accounts for your home all in one great price.