koiran kyrpä

Narttukoiran astutus ja kiima - elainlaakari.fi

jos viet ranteesi partnerisi tiukkana seisovan peniksen viereen, on hyvä että on samnan paksuinen tai paksumpi,,,mihen paksu penis antaa molemille ihan toisen tason ja pituisen orgasmin,,,,, nainen kiihottuu kun on tiukka ottelu peniksen sisään saamiseksi ja terska avaa häpyhuulet ja yhtymin taphtuu sentii sentiltä jokainen senti merkitsee rajuja hermoimpulsseja valmitelle orgasmin

Nainen ja uroskoira | Keskustelu | Anna

koiran kyrpä

Koira osaa yleensä nousta selkään omin avuin. Se ei aina saa siitintään menemään sisään, mutta myös pimpanseudun painelu tuntuu erittäin hyvältä koska koira tökkii tavattoman nopeasti ja rytmikkäästi ja jos se osuu häpykielen tienoille raju orgasmi on varma. Koiran karvat ja turkki tuntuvat myös kivoilta paljasta ihoa vasten.

Tässä uusia kuvia miehestä, jolla on maailman suurin penis

koiran kyrpä

Koira alkoi saman tien nylkyttää kättäni. Nousin hieman ylöspäin työntäen koiran päätä pois jalkovälistäni. Kiepsautin itseni nopeasti osittain koiran vatsan alle ja siinä se ihanuus nyt minua odotti: vaaleanpunainen suippo kyrpä, joka oli täysin violettien verisuonten peittämä.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

koiran kyrpä

Huomasin yhtäkkiä että nainen selvästi alkoi hyväillä koiraa takapäästä ja hyväili myös koiran penistä ja hetken päästä nainen alkoi suullaan tyydyttämään koiraa ja saikin ilmeisesti tämän laukeamaan koska koira pärski ja liikehti levottomasti.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

koiran kyrpä

“En minä ole kiimassa, ei minua tarvitse astua, mutta Viljalle kyllä tekisi hyvää tulla astutuksi.” Samalla Anniina taputti Viljaa kylkeen ja komensi koiran lattialle. Katsoin vuoroin Anniinaa, vuoroin tuota valkoista, tuuheaturkkista, äärimmäisen kaunista koiraa, joka oli kuin tietäisi, mitä tuleman pitää.

Kummallisin penis jonka olet nähnyt? | Keskustelu | Kaksplus

koiran kyrpä

Meksikossa asuva Roberto Esquivel Cabrera on ollut laajalti mediassa, kun hän paljasti omaavansa 48 senttiä pitkän peniksen. Se on tiettävästi yksi maailman pisimmistä.

Petra maailmalla - Vuodatus.net

Se oli varsin suurikokoinen ja jökötti kovana kuin miehen kyrpä. Leikilläni kysyin, oliko vaimoni tarkoituksella hieronut sitä paljailla jaloillaan. Vaimo punastui hiukan ja sanoi, että kun hän oli muutaman kerran koskettanut varpaillaan koiran palleja, se oli melkein heti reagoinut kosketukseen.

Isää, poikaa ja isän koiraa – itorg69

koiran kyrpä

Koiran kyrpä meni Judyn jalkovälistä hänen mahaansa vasten. Näin Judyn pillun ja luoja miten upea se oli. Se oli todella märkä ja sen ympärillä oli pari mustaa karvaa. Judy yltyi itkemään enemmän ja pyysi vaimoani lopettamaan. Vaimoni hymyili ilkeästi ja kurottautui ottamaan koiran kyrpää käteensä.

Maailman suurin koira.

Astutettavan koiran ruokinta ja terveydenhoito. Koiran ruokavalio on hyvä muuttaa jo astutusaikana. Narttu tarvitsee hyvän ruokavalion heti tiinehtyessään. Markkinoilla on paljon erilaisia kantavan /imettävän koiran ruokavalioita. Muutos uuteen ruokavalioon tulee tehdä vähitellen ettei nartun maha mene sekaisin.