klitoris kipeä

Keskustelu - Hemmetin kipee klitoris | Sana vapaa | Meidän Perhe

91.2k Posts - See Instagram photos and videos from ‘clitoris’ hashtag

"kipu" klitoriksessa - Naistentaudit - Suomi24 Keskustelut

Hei! Minulla on nyt ollut pari päivää ongelmia emättimeni kanssa. Aluksi se vain kutisi, mutta sitten huomasin klitoriksen olevan paisunut ja sitä kirvelee. Epäilin aluksi hiivatulehdusta, mutta siinä ei tietääkseni klitoris paisu tällä lailla. Mitään ihmeellistä en ole tehnyt, että se olisi mennyt tuollaiseksi. Onko mahd.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

klitoris kipeäThis page was last edited on 1 July 2018, at 12:22. Files are available under licenses specified on their description page. All structured data from the file and property namespaces is available under the Creative Commons CC0 License; all unstructured text is available under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License; additional terms may apply.

Nolo alapäävaiva (klitoriksesta) :( Onko kellään ollut samaa

91.2k Posts - See Instagram photos and videos from ‘clitoris’ hashtag

klitoris kipu! | Keskustelu | Anna

Ulkosynnyttimien syöpä (vulvan syöpä) on harvinainen: sen osuus synnytinelinten syövistä on vain 3–5 %. Suomessa todetaan vuosittain noin 100–120 uutta tapausta.

Clitoris - definition of clitoris by The Free Dictionary

A small erectile body situated at the anterior portion of the vulva and projecting between the branched extremities of the labia minora forming its prepuce and frenulum.

Gynekologille esitetyt kysymykset | Mehiläinen

klitoris kipeäOlen juuri saanut kolmannen lapsemme ja gynellä en ole koskaan käynyt muutoin kuin raskauksien aikaan. Nyt muutaman päivän valkovuotoni on ollut todella runsasta ja vihertävää väriltään. Aamuisin saa juosta vessaan, jos saisi pysymään alkkarit kuivina. Tänä aamuna klitoris on ollut kipeä ja pissatessa siihen sattuu.

RFSU Kysy seksistä: Mitä ovat näppylät alapäässä? - Kysy

Seuraavana päivänä olo helpottui muttei parantunut kokonaan. Eilen rupesin sitä taas katsomaan ja keskellä klitorista on joku punainen hyvin pieni piste, ihan kuin joku haavauma tai nirhauma. Nyt klitoris on vielä vähän kipeä, ei kylläkään niin paljoa mitä tuolloin aluksi. Suihkutellut olen ja laittanut bepanthenia

Klitoris Kipeä - Image Results

Olin suihkussa ja pesin alapäätäni kunnes huomasin, että siellä on häpyhuulien välissä jotain outoa valkoista tahmaa ja sitä on löytynyt nyt parin vuoden ajan melkein joka päivä.

Miksi alapäähän sattuu? - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Synnytyksestä toipuminen, kehon palautuminen ja parantuminen ottavat oman aikansa. Hormonit vaikuttavat halukkuuteen ja limakalvojen kuntoon. Voit myös itse edesauttaa toipumista lantionpohjan lihaksien jumpalla.