huora nimitys

Feissarimokat – Ja sama suomeksi

huora nimitysMinulle huora tarkoittaa terminä eri asioita eri yhteyksissä. Menen yleensä tapaamaan "hutsua" tai "hupakkoa", mutta saatan pyytää tätä olemaan minulle huora sen maksamani ajan verran. Huora ei ole minulle koskaan alentava termi, paitsi jos sen sanoja käyttää sitä tarkoituksella alentavasti toisesta.

Oletko nimittänyt naista huoraksi? | Jatkoajan keskustelupalsta

Esimerkkinä pissis, fruittari, streittari jne Jollekin nimitys pissis voi olla jopa tavoiteltu saavutus, mutta nimitystä voi käyttää myös loukatakseen toista. Täytyy aina käydä netistä katsomassa, mitä nimitykset tarkoittavat ja perässä ei kestä millään kun aina tulee uusia.

kuka on huora? - Onko prostituutio väärin? - Suomi24 Keskustelut

huora nimenomaan ei ole maksullinen nainen, vaan tämä on otettu käyttöön merkityksenä, vaikka alkuperäinen merkitys on . aivan muuta. Huora sana tulee puhtaasti raamatusta eli huorin tekemisestä- Mitä on huorin tekeminen? Huorin tekemiseen voi syyllistyä sekä mies, että nainen ja lähinnä huorin tekeminen on aviopuolison pettämistä.

Huomiohuora – Meemi.info

Sit se on hassua, et vaikka itse tietää (yllättäen) ettei ole huora, niin silti tuollainen nimittely vaikuttaa tosi paljon itsetuntoon. Tai mikä se huora nyt sitten onkaan. Musta se on niin halventava nimitys jopa maksullisille naisille, jotka yleensä tekevät "duunia" pakon edessä.

huoratalo – Wikisanakirja

Miksei miehille ole mitään yhtä loukkaavaa haukkumasanaa, kuin naiselle "huora"? Tai ämmä. Vai onko? En ainakaan itse oo keksiny mitään yhtä loukkaavaa.

Huorasatu by Laura Gustafsson - goodreads.com

Voisi ehkä vielä lisätä sen verran, että mikäli joku miespuolinen ystäväni käyttäisi termiä huora, niin en varmasti alkaisi kuuluvasti motkottamaan ja sormeani heristämään: kukin tehköön omat johtopäätöksensä ja oman mielensä mukaan.

huoratalo - Sivistyssanakirja - Suomi Sanakirja

Huora, neitsyt, äiti, madonna vai Cher? Suppeahko valikoima. Huorasatu kertoo totuuden naisen esihistoriasta, klitoriksen mysteeristä ja naisvankilan jännittävästä arjesta sekä siitä, mitä todella tapahtuu tyttöjen makuuhuoneissa.

mitä "huora" tarkoittaa käytännössä - Avioliitto - Suomi24

Kyllä mä luulen, että siinä missä englanninkielinen ihminen haukkuis naista sanoilla “fucking bitch”, sanoisi suomalainen “vⅰtun huora”. “Bitch” on halventava nimitys naiselle, “huora” on halventava nimitys naiselle (ja suomessa oman käsitykseni mukaan huomattavasti yleisempi kuin joku “narttu”), joten kyllä tuo

Pasi – Wikipedia

Nimitys on loukkaava, ei rasistinen. Jos joku valkoinen mies huutaa ulkomaalaiselle naiselle, että "hei sinä tummaihoinen huora", nimitys ei ole rasistinen vaan loukkaava. No jos oikein halutaan tulkita, niin se riippuu juuri siitä, mikä merkitys katsotaan sanalla tummaihoinen olevan.