huora kunnianloukkaus

Feissarimokat – Rakkaat naapurit, osa 42

Vierailija: "Minulla ja siskollani oli riita, pahin tähän mennessä pari viikkoa sitten. Siskoni mm. nimitteli minua hulluksi, huoraksi jne. Tuon riidan jälkeen ei olla oltu yhteydessä, mutta olen kuullut muilta, että siskoni puhuu ihmisille miten olen hullu, huora jne. ja mikään näistä ei siis pi

Ovatko lutka ja huora synonyymeja | Jatkoajan keskustelupalsta

Ystäväni poikaystävä haukkuu minua jatkuvasti huoraksi, vaikka tähän ei ole mitään syytä. Perjantaina olin paikallisessa ravintolassa ja seisoin rauhassa yksin paikallani, tämä mies tuli viereen ja aloitti "olet pelkkä huora, huora, huora…"

kunnianloukkaus - Wiktionary

Kunnianloukkaus ja urheilu - KKO 2005:137. Myöskään kunnianloukkaukset urheilussa eivät ole harvinaisia. Tapauksessa KKO 2005:137 oli kysymys siitä, että ravikilpailuihin osallistunut miesohjastaja oli kilpailutilanteessa nimitellyt naisohjastajaa halventavalla ilmaisulla "saatanan huora".

Keskustelu - Voiko tällaisesta nostaa kunnianloukkaus

Facebookissa sanovat sitä todeksi ja kertojia on useita suorastaan monia kymmeniä! Onko se kunnianloukkaus ja ketkä siitä joutuvat tilille ja näyttö on se että minä sanon ettei niin ole tapahtunut riittääkö se asia on vuoden vanha. Lue lisää. On kunnianloukkaus, mutta samalla se on myös kiusaamista.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Jos nyt otetaan esimerkiksi case Uusivirta ja kunnianloukkaus, niin minusta on merkittävä ero, kutsuuko häntä paljastavan kuvan perusteella huoraksi vai lutkaksi. Jos jonkun mielestä paljastavan kuvan jakaminen kaikille tekee ihmisestä lutkan, on se minusta hyväksyttävää, mutta siitä on hyvin pitkä matka huoran titteliin

Mistä 36 ihmistä sai syytteen pastori Toiviaisen ilmoittamana

Kunnianloukkaus on veteen piirretty viiva, jossa vaikuttaa myös sekin kenen pihalla olet ja mitä siellä teet. Muista, että olet hatarammalla pohjalla kuin sinulle huutava nainen. Jos todellakin menisitte oikeuteen voit itsekin arvata sinun saavan porttikiellon naapurin pihalle ja naapuri tietysti porttikiellon sinun pihallesi.

Oikeusoppinut vastaa: Saako ihmisestä levittää törkyä

Ja kunnianloukkaus on asia erikseen, kuten joku jo mainitsi. Siihen lisäisin vielä, että “olet huora” ei ihan kunnianloukkaus vielä ole, mutta jos esim. lehtien välityksellä lähtee levittämään vääriä huhuja siitä tai levittää väärä tietoa siitä on. Olet typerä, jälkeenjäänyt ja lapsellinen ihmisperse.

Elokuvaohjaaja Kaisa Rastimo: ”Kuole, huora, kuole!” | Uusi Suomi

Uutinen kertoo tilanteesta, jossa media-alan ammattilaiset alkavat kasvattaa itseään pätevämpiä verkkoa käyttäviä lapsiaan hyville tavoille sekä siitä, että vanhemmuus ja lasten oikeuksien, mm. yksityisyyden kunnioitus on kokonaan unohdettu, jotta voidaan ottaa kantaa ja tuottaa mediasisältöjä.

Etusivu | Seiska

huora kunnianloukkaus

– Kun raveissa sattui kolari naispuolisen ohjastajan ajovirheen takia, miesohjastaja puuskahti: "s**n huora". Korkein oikeus teki ennakkopäätöksen, jonka mukaan "s**n huora oli kunnianloukkaus, Tiilikka sanoo. Hulluksi nimittelystä voidaan tuomita korvauksiin

Kunnianloukkaus - Laki - Suomi24 Keskustelut

Tommonen lappulle kirjotettu “huora” on niin vähäpätöinen asia, et ihan naurettavaa alkaa ees uhkailee millään viranomaisilla. Täyttä ajanhukkaa, ja se taisi tässä olla noiden kirjottajien pointti. No, yhyy se sano “huora” ja joo se on haukkumasana, mut so what.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

typerintä on maksela jotain naurettavia kunnianloukkaus vaatinuksia jonkun suomi24 tms. lööperin takia. minä en maksa, saa mennä vaikka kuinka pitkäksi, paskapäät eivät minulta mitään tule saamaan. ei se maailmanloppu ole. periaate on periaate.