huora keskustelu

Ovatko lutka ja huora synonyymeja | Jatkoajan keskustelupalsta

Ei ne silmille tule hyppimään! Olen mieheni kanssa käynyt kaksi kertaa Thaimaassa, ja koskaan ei ole ollut mitään ongelmia. Ne tyttöset ovat aina omissa baareissaan ja ainakin itse tunnistan sellaiset baarit, josta voi saada muutakin palvelua kuin pelkkää juotavaa.

mitä "huora" tarkoittaa käytännössä - Avioliitto - Suomi24

huora nimenomaan ei ole maksullinen nainen, vaan tämä on otettu käyttöön merkityksenä, vaikka alkuperäinen merkitys on . aivan muuta. Huora sana tulee puhtaasti raamatusta eli huorin tekemisestä- Mitä on huorin tekeminen? Huorin tekemiseen voi syyllistyä sekä mies, että nainen ja lähinnä huorin tekeminen on aviopuolison pettämistä.

Miksi nainen on aina huora? | Demi

Noin yleisesti ottaen huora ostetaan pelkkään seksiin. Ei lapsenvahdiksi, ei pyykkäriksi, ei ruuan laittajaksi. Joissain harvinaisissa tapauksissa huora voidaan ostaa juttuseuraksi tai aveciksi. Tuo huorissa "juokseminen" on ollut ihan arkipäivää ammoisista ajoista lähtien, oli sitten kyseessä duunari tai toimitusjohtaja.

Huora murhasi google-jehun 2014 - Sivu 2 - MURHA.INFO

Keskustelu:huora. Kohteesta Wikisanakirja. Siirry navigaatioon Siirry hakuun. Onko huorata johdos sanasta huora vai juuri toisin päin? --Hartz

huorakeskustelu | Keskustelu | Anna

Apua arkiseen ongelmaan ja viihdettä päivään Keskusteluista - Suomen suurin Treffipalvelu - Ilmainen kotimainen sähköposti - Tarjouksia ja alennuksia

huora.com seksi - pirkanmaanlehtipaino.fi

Huora murhasi google-jehun 2014. ↳ Vapaa keskustelu ↳ Salaliittoteoriat ↳ Politiikka ↳ Gallup ↳ Testit ja kyselyt ↳ Kaatopaikka.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

myy itseään kuulemma välil :o. Miehet ei kanssa ole mihinkään tyytyväisiä. Valitetaan jos vaimo vetelehtii kotona lasten kanssa eikä tienaa töissä ja sitten jos pääsee tienaamaan niin ei sekään kelpaa!

Suomi24 Keskustelut

huora keskustelu

Nainen, joka nauttii seksistä = huora Kassaneiti, joka kehtas hymyillä sun ihkupoikkiselle = huora Nainen, joka pisti baariin lyhyen mekon ja korkkarit = huora Nainen, jolla oli yhdenyön juttu sun poikaystävän kanssa tietäen/tiemättä että jätkä oli varattu = huora Nainen, joka on harrastanut seksiä useamman miehen kanssa = huora Nainen, joka on sosiaalinen ja tulee miesten kanssa

huora – Wikisanakirja

Vierailija: "Viitaten toiseen ketjuun, niin jos haluan ilahduttaa omaa miestäni seksiasuilla, niin silloin olen toisten naisten mielestä itseäni myyvä huora?Miksi se edes vaivaa muita, sillä enhän minä niissä asuissa keikistele heidän miesten edessä, ainoastaan omani.t: Täällä myös ilmeisesti yks

Keskustelu:Huora – Wikipedia

Jokainen meistä on huora. HUORA • IRC-Galleria Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa.