huora keikat

Huora - Normaali? - YouTube

huora keikat

Huora on tamperelainen punkin, rokin ja metallin seoksesta oman soundinsa luonut yhtye. Debyytti EP:ltä lohkaistun "Kovia ja Kiljua" -biisin musiikkivideo sai ensi-iltansa kesäkuun 2016 alussa ja se kiteyttää bändistä olennaisen: Huora ei niiaile, kumartele, kaunistele, kysele lupia, anele hyväksyntää tai laskelmoi mitään.

Keikat – Olympia-kortteli

Näillä aseilla Huora on hurmannut rockväkeä pitkin Suomea ja niitannut asemansa yhtenä tämän hetken kovimmista livebändeistä. Huoran kaksi albumia Hukutaan paskaan ja Kosto elää ovat pullollaan tarttuvia keikkahittejä, joita kelpaa hoilata pitin pyörteissä. Bändin keikat ovat hurmoksellisia ja hikisiä, mutta samalla inhimillisen

Huora + ATK + Kuritus @ 45 Special | Tapahtumat - Kaleva.fi

Huora: Normaali? STUPIDO213 Ohjaus: Liima-Timo Kuvaus: Liima, Valtteri Lahikainen ja Tero Heinonen Leikkaus & värimäärittely: Sami Laaksonen / Lakea Film Com

HUORA / KESKUSTA / BALTIMOR | Nosturi

Metelistä löydät kaikki Suomen keikat. Saat ensimmäisenä tiedon suosikkiartistiesi keikoista, löydät paikkakuntasi parhaat konsertit.

Huora | Ilosaarirock 2019

huora keikat

# huora # helsinki # suvilahti # theoffspring # dankojones # nelonenmedialive # makubrewing # lemonpaleale # keikat # röpöttely # parastapaikanpäällä See More Laulu- ja soitinyhtye Huora added 21 new photos from July 25 to the album: Suvilahti — at Suvilahti .

huora – KaaosZine

Huora on tamperelainen punkin, rokin ja metallin seoksesta oman soundinsa luonut yhtye. Syksyn klubikiertue pysähtyy Mössöllä elokuussa ennen bändin keikkataukoa.

Laulu- ja soitinyhtye Huora - Julkaisut | Facebook

huora keikat

12.12.2019 KEHÄ #2: Topi Saha, Laura Moisio, Mikko Joensuu, Viitasen Piia, Antti Autio, Petra Poutanen, Pekko Käppi, Jarno Takkumäki

Huora | keikkakuvia.net

huora keikat

Huora on tamperelainen punkin, rokin ja metallin seoksesta oman soundinsa luonut yhtye. Debyytti EP:ltä lohkaistun ”Kovia ja Kiljua” -biisin musiikkivideo sai ensi-iltansa kesäkuun 2016 alussa ja se kiteyttää bändistä olennaisen: Huora ei niiaile, kumartele, kaunistele, kysele lupia, anele hyväksyntää tai laskelmoi mitään.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Facebook näyttää tietoja, joiden avulla ymmärrät sivun tarkoitusta paremmin. Katso, millaisia toimintoja sivua hallinnoivat ja sisältöä julkaisevat ihmiset tekevät.

Huora (yhtye) – Wikipedia

Henry's pub Kuopio - hyvä ätmös ympäri vuoden since 1970! Kaikki keikat ja tapahtumat löydät helpoiten listattuna tältä sivulta!

Laulu- ja soitinyhtye Huora - Etusivu | Facebook

Laulu- ja soitinyhtye Huora. 8,979 likes · 12 talking about this. Booking: tommi@stupido.fi Media / haastattelupyynnöt: maiju@frontierpromotion.com