henry laasanen seksi

Naisten seksuaalinen valta puhuttaa | Anna.fi

The latest Tweets from Henry Laasanen (@Lassukat). Miesten tasa-arvoa ja pariutumista #miesasia #tasa-arvo #feminismi #pariutuminen. Jyväskylä, Suomi

Rakkauden markkina-arvo | Akuutti | yle.fi

Et ole Henry kertaakaan vissiin käyttänyt sanaa rakkaus tai ihastuminen. On eri asia ajatella alapäällä alapää juttuja -kuin käyttää yläpäätä. Tai ehkä sinulla ei ole ollut mahdollisuutta. Seksi ilman rakkautta on kuin puoliksi syöty tikkari. Seksi rakkaudella on kuin konditoria, jäätelötehdas ja linnanmäki samassa paketissa.

Onko seksiaddiktio sairaus? — Henry Laasanen

Den finska sociologen Henry Laasanen publicerade i februari 2008 sin bok ”Naisten seksuaalinen valta” Kvinnors sexuella makt, som chockade och omskakade den finska debatten om feminismen och jämställdhet mellan könen. Laasanen: Kvinnors sexuella makt Kvinnor, män och sexuell makt Henry Laasanen ser snäll ut.

Naisten seksuaalinen valta – Wikipedia

Henry Laasanen Blogissa esitellään mielenkiintoisimpia ihmissuhteita, pariutumismarkkinoita, sukupuolentutkimusta, tasa-arvoa, feminismiä ja miesliikettä käsitteleviä ilmiöitä suomeksi ja englanniksi. Ilmiöitä tarkastellaan miesnäkökulmasta käsin. Tarkastele profiilia

Henry Laasanen Seksi - Image Results

henry laasanen seksi

Devlin kertoo kirjassaan paljastavansa, "mitä todella tapahtuu kun seksi on vapautettu, ja miksi näin tapahtuu. Henry Laasanen.

Onko seksiaddiktio sairaus? | Puheenvuoro

henry laasanen seksi

Kun yleensä kohtelet naistasi hyvin, niin yks kaks huomaatkin, että halutaankin yhtäaikaa. Sinulla mies ei pidä aina olla seksi mielessä, vaan naisesi kaikinpuolinen ihanuus ja hyvyys. Liiallinen seksisyys nykyisin vie halut ainakin naiselta. Uskokaa nyt hyvät ihmiset: nainen haluaa rakkautta, seksi tulee siinä sivussa."

Henry Laasanen - Naisten seksuaalinen valta | Pakkotoisto.com

"Sosiologi, kirjailija ja blogisti Henry Laasanen käynnistelee tuoreimmassa kirjoituksessaan jälleen sukupuolten välistä sotaa Terve24-sivustolle kirjoittamassaan blogimerkinnässä. Laasanen hyökkää todella rajusti viime viikolla ilmestynyttä feminististä kirjoituskokoelmaa, Pimppini on valloillaan -teosta vastaan.

Ihmissuhteet ja tasa-arvo

Henry Laasanen - Naisten seksuaalinen valta alkaa seksi tuntua tympeältä idealta. Joku valtapeli ja talodelliset teoriat, hohhoijjakkaa onpa varsin kiinnostavaa

Naisten seksuaalinen valta: Arvosteluja

henry laasanen seksi

Glamourfeministeiksi Laasanen nimeää toimittaja Viivi Avellanin ja pornotähti Rakel Liekin. Itse feministijohtokin poseeraa jo räikeän punaisissa bordellisaappaissa. Muoti ja meikit ovat vaihtoteoriassa naisten välistä kilpavarustelua ja taistelua miesten tarjoamista resursseista. Henry Laasasen (41) kirja on vahva ja perusteellinen.

Naisten seksuaalinen valta

henry laasanen seksi

Henry Laasanen pitää markkina-arvoteoriaa hyödyllisenä, käytännönläheisenä ja tärkeänä. Hän haluaisi siitä käytävän lisää keskustelua. Hänen mielestään teoriasta voi keskustella joka jannu: se ei ole ydinfysiikkaa. Laasanen pohtii tekstissään, mistä teorian kritiikki kumpuaa.