ensi treffit alttarilla 3

Kaksi vauvaa ja neljä napakymppiä – näin Ensitreffit

Suosittu Ensitreffit alttarilla jatkuu tiistaina uusin, kolmannen kauden jaksoin. Rakkautta etsii jälleen kuusi rohkeaa sinkkua, jotka antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja tapaavat tulevan puolisonsa ensi kertaa vasta alttarilla. Tuleva kausi esittelee uudet parit sekä uudistuneen asiantuntijatiimin.

Ensi Treffit Alttarilla 3 - Image Results

ensi treffit alttarilla 3

Kolme rohkeaa paria tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla, samalla kun sanovat toisilleen 'tahdon'. Ohjelmasarja seuraa naimisiin menneiden parien häitä, häämatkaa, yhteenmuuttoa ja arkielämää kuuden viikon ajan.

Ensitreffit alttarilla ohjelmatiedot | Iltapulu.fi

ensi treffit alttarilla 3

Ensitreffit alttarilla -Esa on edelleen sinkku: “Voisin lähteä treffeille minua somessa lähestyvän naisen kanssa” Esa ei löytänyt rakkautta Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta. Avioliitto ja perhe ovat kuitenkin yhä katsojien suosikiksi nousseen Esan toiveissa.

Netti-TV: Ensitreffit-alttarilla ohjelma

ensi treffit alttarilla 3

Ensitreffit alttarilla - Ohjelmat - MTV.fi ensi treffit alttarilla 3 Kausi 3, 10/10. Parit tapaavat asiantuntijat viimeistä kertaa ja kertovat, miten heidän matkansa jatkuu tästä eteenpäin. Suurilta tunteilta ja yllätyksiltä ei

Ensitreffit alttarilla 3.kausi | Keskustelu | Kaksplus

Ensitreffit-alttarilla NettiTV ohjelma. Kaikki Ensitreffit-alttarilla jaksot. Katso ilmaiseksi netissä.

Ensitreffit alttarilla -Esa on edelleen sinkku: “Voisin

ensi treffit alttarilla 3

Ensimmäinen tuotantokausi. Ohjelman ensimmäisellä kaudella lopullisiksi pareiksi valittiin Esa ja Viola, Olli ja Miia sekä Pia ja Jussi. Ensimmäisellä tuotantokaudella asiantuntijaryhmässä toimivat folkloristi Mari Hatakka, seksuaali-ja psykoterapeutti Maaret Kallio, kirkkoherra Kari Kanala sekä psykologi ja pariterapeutti Kari Kiianmaa, joka vetää ryhmää.

ensi treffit alttarilla 3 - fineict.fi

Ensitreffit alttarilla -pariskunta valmistautuu suureen elämänmuutokseen: "Jännittää, mutta hyvällä tavalla!" Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan osallistuneet Viola ja Esa perheineen muuttavat pian uuteen kotiin.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Espoolainen myyntijohtaja Oskari, 39, on toivonut parisuhdetta ja perhettä jo kauan.Ensitreffit alttarilla -ohjelman hän toivoo viimein olevan se väylä, jonka kautta hän kohtaa elämänsä rakkauden.

Ensitreffit alttarilla - Katso ilmaiseksi mtv-palvelussa

Ensitreffit alttarilla. Seuraava esitys MTV3 ti 29.10.2019 klo 21:00. Läsnäolon voima. Kausi 6, 9/10. Parit tekevät läsnäoloharjoituksen Elina Tanskasen ohjaamana ja pohtivat syvällisesti