endorfiini seksi

Uskomattomia terveysvaikutuksia – 7 mahtavaa syytä halata

Stressin tai kivun iskiessä kehoon aivojen hypotalamuksessa ja aivolisäkkeessä kehittyy endorfiini-nimisiä neurokemikaaleja. Ne muistuttavat rakenteeltaan morfiinia, ja niitä pidetään luonnon omina kipulääkkeinä, koska ne aktivoivat sellaisia aivojen opioidireseptoreja, jotka auttavat minimoimaan kipua.

Tiesitkö? 4 hormonia, jotka vapautuvat sekä urheillessa että

endorfiini seksiSeksi & Parisuhde Lajeissa on eroja – tämä treeni voi saada seksielämäsi uuteen lentoon Jos mahdollista, treenaa kumppanin kanssa ja suunnatkaa heti sen jälkeen vällyjen väliin.

seksi dopamiini

Halaaminen tekee hyvää vastustuskyvylle, vähentää stressiä ja parantaa unenlaatua. Nyt saa siis hyvällä omatunnolla halata lähes ketä tahansa.

@SEKSI (@seksi) | Twitter

Dopamiini, oksitosiini ja muut onnellisuushormonit vaikuttavat mielialaamme. Niiden määrää elimistössä voi itsekin lisätä melko yksinkertaisesti. Mielialaa nostattavia onnellisuushormoneja voi tuottaa helposti itse – vaikka tanssimalla, halaamalla tai syömällä chiliä.

Seksuaaliterapeutti kertoo, miksi krapulassa tekee mieli – ja

endorfiini seksi”Jokaisen meidän seksuaalisuutemme tai seksuaalinen halu on erilainen sekä vaihtelee elämän ja elämäntilanteiden aikana.” Pyysimme Mäkeä vastaamaan kuuteen erikoistilanteeseen: miksi seksiä alkaa tehdä mieli esimerkiksi keväällä, krapulassa, vaaratilanteessa ja treenin jälkeen?

Avainsana: seksi | Anna.fi

Tavallinen seksi ei riitä, vaan riippuvainen tarvitsee koko ajan enemmän, rajumpaa ja erikoisempaa seksiä kiihottuakseen. Addikti voi tarvita niin rajua sm-seksiä tai harrastaa seksiä niin usein, että hän saa pahoja vammoja. Hän voi alistaa ja satuttaa kumppaniaan niin paljon, että seksi pelottaa toista.

Tämän takia endorfiinit ja liikunta tekevät onnelliseksi

endorfiini seksiSeksi vahvistaa minua ja meitä | Hyvä Terveys Oksitosiini tunnetaan kiintymyksen ja sosiaalisuuden hormonina ja sillä on tärkeä rooli muun muassa lapsen ja äidin välisen tunnesiteen muodostumisessa. Miksi seksi saa naisen rakastumaan ja miehen … Oletko huomannut, että seksin jälkeen tunnet olosi läheisemmäksi rakkaasi kanssa?

Hyvä mieli hormoneilla | Hyvä Terveys

7.Seksi vähentää kipuja. Kun oksitosiini-hormonin tuotto kasvaa, endorfiini lisääntyy, jolloin kivut vähentyvät. Joten jos sinulla on pääkipuja, niveltulehduskipuja tai PMS-oireita, seksin tuottama oksitosiini-hormoni auttaa.

@SEKSI (@seksi) | Twitter

Rakastumisen kemialliset reaktiot. Rakastuminen on stressin kaltainen olotila. Se johtaa lisämunuaisten kortisolin tuotannon voimistumiseen niin naisilla kuin miehillä.

Uskomattomia terveysvaikutuksia – 7 mahtavaa syytä halata

”Jokaisen meidän seksuaalisuutemme tai seksuaalinen halu on erilainen sekä vaihtelee elämän ja elämäntilanteiden aikana.” Pyysimme Mäkeä vastaamaan kuuteen erikoistilanteeseen: miksi seksiä alkaa tehdä mieli esimerkiksi keväällä, krapulassa, vaaratilanteessa ja treenin jälkeen?