emätin sijainti

Mitä siemenneste eli sperma on? | Hyväkysymys.fi

Miksi ihmeessä ei? Kunhan sormet ovat puhtaat, emättimen kokeilemisesta ja tutkimisesta ei ole mitään haittaa - päin vastoin. Esimerkiksi tamponin tai kuukupin käyttöä helpottaa huomattavasti se, että tietää mihin suuntaan emätin kallistuu, ja miten syvällä kohdunkaula sijaitsee.

Terveyskirjasto - Duodecim

Ne ovat noin luumun kokoiset ja muotoiset. Ne erittävät sukupuolihormoneja ja niissä muodostuvat munasolut. Munasolu irtoaa munasarjasta noin puolivälissä kuukautiskiertoa, jolloin on myös tilastollisesti suurin mahdollisuus raskauden alkamiselle, mikäli on ollut penis-emätin yhdyntää eikä ole käytetty raskaudenehkäisyä.

Emättimen rakenne | designremont.club

Tietäen, että happamuus on niin naisvartalon intiimissä paikassa, ei välttämättä tarvitse mennä lääkärille ja suorittaa asianmukaiset testit. Tätä varten emätin happamuus on erityisiä testejä. Kotitesti emättimen happamuuden määrittämiseksi on joukko diagnostisia nauhoja ja taulukkoa, jonka avulla tulosta on arvioitava.

The Best Menstrual Cup For Your Body - Lunette Period Cup

Finnish: ·A situation (position vis-à-vis surroundings).· A situation (location).· A location. A position.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Finnish: ·A situation (position vis-à-vis surroundings).· A situation (location).· A location. A position.

Emätin – Wikipedia

Ihmisen verenkiertoelimistön keskus on sydän, joka sijaitsee rintakehässä hiukan vasemmalla puolella.Ihmisen sydän on massaltaan 200–400 grammaa ja usein nyrkkisääntönä sanotaan sydämen olevan puristetun nyrkin kokoinen.

g.piste | Keskustelu | Kaksplus

emätin sijaintiMonissa kulttuureissa, joissa seksuaalitietous on puutteellista, immenkalvoa luullaan väliaikaiseksi, ja sitä saatetaan pitää niin kutsutun neitsyyden merkkinä. . Esimerkiksi osissa Aasiaa ja Afrikkaa, ja Arabimaissa ja vanhoillisen islamilaisen kulttuurin piirissä monet vaativat, että morsiamen on oltava neitsyt naimisiin menne

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

G-pisteellä tarkoitetaan erittäin herkkää pienehköä aluetta emättimen etuseinässä. Sen stimuloimisen uskotaan tuovan naiselle räjähtävän orgasmin. Pisteen olemassaolosta on kiistelty kauan, ja näyttö asiasta on ristiriitaista. Tästä huolimatta ei sen etsiminen ainakaan ajanhukkaa

Alavatsakipu naisella | Mehiläinen

emätin sijaintiMenstrual cup? You’re safe with Lunette. Lunette Cup is the most convenient, ecological and economical way to live with periods. We know new things can be intimidating and we're here to answer any period cup questions you may have.

Ihmisen anatomia – Wikipedia

Siemensyöksyjen alkaminen tarkoittaa sitä, että penis-emätin yhdynnässä voi alkaa raskaus, jos ei siinä ei käytetä raskaudenehkäisyä. Siemennesteen koostumus vaihtelee paljon. Se voi olla vesimäisen juoksevaa tai paksumpaa, kermamaista nestettä.

sijainti - Wiktionary

emätin sijaintiTranslation for 'sijainti' in the free Finnish-English dictionary and many other English translations. bab.la arrow_drop_down bab.la - Online dictionaries, vocabulary, conjugation, grammar Toggle navigation