emätin latinaksi

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

emätin latinaksiKatso sanan kohtu käännös suomi-latina. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä!

Finlanders-Oikeesti - YouTube

emätin latinaksiTai pieni emätin. Kenties emätinkouristus eli latinaksi Vaginismus. Se voidaan ja kannattaa hoitaa, ja hoito riippuu siitä onko sen taustalla psykologiset vai

outo emätin - Parisuhde - Suomi24 Keskustelut

emätin latinaksiLatinaksi kirjoitetun väitöskirjan kansankielinen laitos käännettiin lukuisille kielille ja sitä luettiin lähes 150 vuoden ajan. Tämä johti kokonaisen kasvatusfilosofian kehittymiseen, jonka mukaan masturbaation aiheuttamaa tappavaa tautia oli pyrittävä torjumaan kaikin keinoin.

Valde suomeksi - Käännös / Sanakirja latina » suomi

Naisen sukuelimistä käytetty emätin on sanana vielä pahempi. Latinasta johdetut vulva ja vagina ovat yhtä kuivia ja vailla romantiikkaa. Puhumattakaan hävystä tai ulkosynnyttimistä. Ulkosynnytin kuulostaa siltä, kuin naisen sukuelin olisi tarkoitettu vain synnyttämiseen eikä missään tapauksessa nautintoon.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

emätin latinaksilatinaksi in latin, runko frame, klitoris clitoris, aiheuttivat resulted in, Täplähyeena – Wikipedia Sivut, jotka ovat luokassa Suomen kielen anatomian sanasto.

Emätin – Wikipedia

Valde suomeksi - Sanakirja: latina » suomi Käännökset: harras, iso, voimakkaasti, ahnas, ahne, etevä, intomielinen, vahvasti, valtava, suuri, tärkeä, avara

Inka Wasi - 332 Photos & 264 Reviews - Peruvian - 5 Peninsula

Our new desktop experience was built to be your music destination. Listen to official albums & more.

klitoris latinaksi

Emätin on itsepuhdistuva elin, ja se erittää puhdistuakseen valkovuodoksi kutsuttua nestettä. Valkovuotoa alkaa erittyä usein jo runsas vuosi ennen kuukautisten alkamista. Suomen väestöliiton mukaan emätin on noin 6–12 cm pitkä normaalitilassa, mutta se joustaa ja venyy huomattavasti yhdynnän ja synnytyksen yhteydessä.

Tiina Wiik | Facebook

emätin latinaksiEmätin. Vaihtoehtolääkintä. Katso Uskomuslääkintä. VAIN. Vaginal intraepithelial carcinoma. Emättinen eli vaginan pintasyöpä. Varmistusleikkaus. Oireettomalle, aikaisemmin hoidetulle potilaalle tehtävä uusintaleikkaus (etenkin vatsaontelon avausleikkaus eli laparotomia) kasvaimen mahdollisen uusiutumisen toteamiseksi. Vartijaimusolmuke

Anatomian oppitunti – Lunette Kuukuppi

Latinaksi kirjoitetun väitöskirjan kansankielinen laitos käännettiin lukuisille kielille ja sitä luettiin lähes 150 vuoden ajan. Tämä johti kokonaisen kasvatusfilosofian kehittymiseen, jonka mukaan masturbaation aiheuttamaa tappavaa tautia oli pyrittävä torjumaan kaikin keinoin.

Siitin – Wikipedia

Valkojäkälä (latinaksi lichen sclerosus et atrophicus, LSA) on ihon ja limakalvonsidekudoksen sairaus, jossa kollageeni- ja kimmosäikeet rappeutuvat ja verisuonisto kärsii, ihon kimmoisuus vähenee ja iho arpeutuu. Tautia on enemmän naisilla kuin miehillä.

KOHTU suomesta latinaksi - Ilmainen Sanakirja (suomi-latina)

Mobiilisovellus. Palkittu englannin sanastosovelluksemme Android-laitteille sisältää yli 6000 hyödyllistä äänitettyä ilmausta ja sanaa.