emätin ja klitoris

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

emätin ja klitorisEmätin on yhteydessä häpyyn, jossa ovat sisemmät ja ulommat häpyhuulet, klitoris ja virtsaputken sekä emättimen aukko. Joskus häpy ja emätin sekoitetaan keskenään. On helpointa muistaa, että häpy on se alue, joka näkyy kun katsot itseäsi peilin avulla.

Klitoris ja emätin orgasmit | Cosmopolitan.fi

Emätin on joustavaa pehmytkudosta joka yhdistää ulkoiset sukuelimet ja kohdun. Emätin on litteä ja joustava. Aikuisella se on noin 6 – 12 cm pitkä. Emätin on niin joustava, että se voi toisaalta kiristyä tiukaksi esimerkiksi sisään työnnetyn sormen ympäri, toisaalta laajentua niin, että siihen mahtuu penis, dildo tai kuukautiskuppi.

Klitoris- vai emätinorgasmi? | Keskustelu | Anna

Jos taas emätin ja klitoris ovat mahdollisimman lähellä toisiaan, klitoriksen sisäiset paisuvaiskudokset kulkevat juuri sopivasti emättimen aukon molemmin puolin toivomusluun mallisesti ja jos myös ulkoinen nautintonappula, klitoriksen huippu saa kiihotusta ja se mahdollistaa yhdyntäorgasmin.

Anatomian oppitunti – Lunette Kuukuppi

Emätin on se aukkko johon muna työnnetään. Klitoris on se nystyrä pillun ulkopuolella häpyhuulien ja kaikkien poimujen välissä jossa on herkin tuntoaisti.

Clitoris - Wikipedia

Clitoris The internal anatomy of the human vulva, with the clitoral hood and labia minora indicated as lines. The clitoris extends from the visible portion to a point below the pubic bone. Location of clitoral hood and (2) clitoral glans Details Precursor Genital tubercle Artery Dorsal artery of clitoris, deep artery of clitoris Vein Superficial dorsal veins of clitoris, deep dorsal vein of

Mikä on klitoris? | Keskustelu | Anna

Tämä pieni pää on kuin hupun suojassa. Klitoris jatkuu sisälle lantioon. Jokaisen emätin ja klitoris on yksilöllinen ja siksi, klitoriksen koko sekä muoto vaihtelevat. Klitoriksen hyväily, hierominen ja koskettelu voi antaa seksuaalista nautintoa. Klitoris voi jäykistyä ja emätin kostua myös yöllä nukkuessa.

Lopputyö Seksuaaliterapiakoulutus Kevät 2015 Sexpo-säätiö

Jos nainen ei ole kiihottunut, peniksen työntäminen pimppiin sattuisi. Kun henkilö, jolla on emätin, on kiihottunut ja hän haluaa yhdyntää, yhdyntä tuntuu yleensä hyvältä. Kiihottuessa veri virtaa emättimeen ja klitoris paisuu ja suurenee, aivan kuten peniskin. Kiihottumisen aikana emätin laajenee ja myös häpyhuulet paisuvat.

Mikä on klitoris? | Hyväkysymys.fi

Häpykumpu saattaa tuntua kutistuneelta. Klitorista suojaava iho voi vetäytyä, jolloin klitoris tuntuu suuremmalta ja herkemmältä. Keskustele: Alapää tuntuu vanhentuneen. Emätin pienentyy ja limakalvot kuivuvat. Emätin voi lyhentyä ja tiukentua vaihdevuosina, koska estrogeenitason lasku vähentää kudosten joustavuutta.

Naisen orgasmi | Naisten Itsetyydytys | Masturbointi

Klitoriksen huppu ja klitoris. Näkyvää osaa klitoriksesta suojaa huppu eli pienten häpyhuulten muodostama poimu, jonka tarkoituksena on suojella klitorista ulkoisilta ärsykkeiltä. Erittäin tuntoherkkä klitoris eli häpykieli sijaitsee virtsaputken suun yläpuolella, häpyhuulien yhtymäkohdassa.