emätin erektio

Mitä erektio tarkoittaa? - YouTube

emätin erektioEmätin. Naisen sukuelinten anatomiaa. Emätin on naaraspuolisen nisäkkään ulkoisia sukupuolielimiä ja kohtua yhdistävä putkimainen elin. Uusi!!: Kiihottuminen ja Emätin · Katso lisää » Erektio. Siitin lepotilassa ja täydessä erektiossa. Esinahka on liukunut terskan päältä pois erektion muodostuessa.

Yhdyntä – Wikipedia

emätin erektioemätin (33-C) ( sukupuolielimistö ) vagina ; naaraspuolisten nisäkkäiden sukupuolielinten osa, joka yhdistää ulkosynnyttimet ja kohdun Ääntäminen [ muokkaa ]

Miksi monilla naisilla on niin iso emätin? | sivu 2

Emätin. Naisen sukuelinten anatomiaa. Emätin on naaraspuolisen nisäkkään ulkoisia sukupuolielimiä ja kohtua yhdistävä putkimainen elin. Uusi!!: Siitin ja Emätin · Katso lisää » Erektio. Siitin lepotilassa ja täydessä erektiossa. Esinahka on liukunut terskan päältä pois erektion muodostuessa.

Näin miehen penis muuttuu iän myötä – 20, 30, 40, 50 ja 60

emätin erektioErektion f (genitive Erektion, plural Erektionen) erection (rigid penis) Ich wache jeden Morgen mit einer pochenden Erektion auf, die in die Unterwerfung gerungen werden muss. I wake up every morning with a throbbing erection that must be wrestled into submission.

Erektion - Wiktionary

Tällöin myös erektioon kiinnittää enemmän huomiota. Kun erektio tulee, saattaa tulla pelko siitä, että huomaavatko muut erektion. Yleensä on kuitenkin niin, etteivät muut ihmiset tarkkaile, onko jollakin erektio. Myös housuvalinnalla voi vaikuttaa siihen, ettei erektio näy muille.

Antin erektiohäiriö - YouTube

Erektio tarkoittaa tilannetta, jossa paisuvaiskudos täyttyy verellä. Ihmisellä paisuvaiskudosta on kahdessa paikassa, miehellä peniksessä ja naisella klitoriksessa ja häpyhuulien

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Siinä missä nuoren miehen veitikka pomppaa touhuihin kuin citypupu puskasta, niin ikääntyvän elin tarvitsee aikaa. Ikääntyessä erektio syntyy hitaammin, mutta peniksen jäykkyys katoaa nopeammin. Vanhenevalla miehellä siemennesteen määrä vähenee ja orgasmi vaimenee, koska siemensyöksyn aikaansaavien lihasten supistuksen heikkenevät.

Impotenssi ja vaikeus saada orgasmi – 10 ratkaisua

Pitkittynyt ja kivulias erektio eli priapismi vaatii hoitoa, koska hyvin pitkäkestoisessa erektiossa kudoksia uhkaa hapenpuute ja veri saattaa hyytyä siittimen sisälle. Priapismi ei yleensä liity seksuaaliseen kiihottumiseen.

emätin – Wikisanakirja

emätin erektioVagina ei säily muuttumattomana pakettina samalla, kun nainen vanhenee. Katso, mitä muutoksia alakertaan tulee 20-,30-, ja 40-vuotiaana!

Siitin – Wikipedia

Googlen haulla - emätin wikipedia- löytyy tietoa emättimen näkökulmasta. Haulla - erektio wikipedia - löytyy taasen tietoa peniksestä ja sen toiminnasta. Tässä linkki tuohon wikipedian sivustoon miehen erektiosta, sen syntymekanismeista, sekä mahdollisista häiriötekijöistä. etc.