ei saatanan vittu

Mitä vittua tää ny on saatana! - Masennus - Suomi24 Keskustelut

vittu irtoaa nyt saatanan taikina. ei myös että tai joka ovat hän vuonna mutta sekä se » Hän sen kun kuin ole voi Lähteet / jälkeen muualla Suomen niin

Mikä suomalaisia vituttaa? | Vitutus.org

Haastan Saatanan oikeuteen Pääfoorumi - Haista paska. HaistaPaska.com - Keskustelualue. Foorumi paskanpuhujille ja muille idiooteille > Haista Paska foorumi > Pääfoorumi - Haista paska

Steam Community :: Group :: SAATANAN PUMMIT

jos olet täysikänen, niin minkä vittu saatana helvetin perkeleessä et muuta omilles ja vittu pidä huolta niistä omista helvetin asioistas, ja ansaiste omat rahas saatana. Olehan sä jo helvetti vieköön aikuinen ihminen niin eiköhän sun pitäs perkele olla jo itsenäinen ja asua omillas. Vitun nuija!

Kirosana – Hikipedia

ei saatanan vittuVäkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon. Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.

YouTube

Mutta vittu ei, kauppa on meille Suomalaisille joku vitun synagooga yhdistettynä sirkukseen. Siinä kurvaan Turtolan Citymarketin pihaan. Väistelen ne saatanan 2-5 vuotiaat pikku paskiaiset jotka ravaavat vailla mitään kunnioitusta fysiikanlakiin (tarkoitan tilannetta kun auto osuisi heihin 40km/h vauhtia) valtoimenaan ja metsästän sitä

Haastan Saatanan oikeuteen - HaistaPaska.com - Keskustelualue

ei saatanan vittuEnjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Finnish profanity - Wikipedia

vittu Vittu (Pronunciation of "vittu" (help · info)) is an ancient word for the female genitalia but now has the literal meaning of "cunt". Linguistically, it is used similar to how 'fuck' is used in English to add force to a statement or express frustration.

vittu saatana helvetti vattu on vitun vihainen VITTU | Demi

OLLAAN IHAN SAATANANMOISIA PUMMEJA VITTU. Login Store Community Support Change language View desktop website SAATANAN PUMMIT [SAATANAN PUMMI] Join Group.

Ei Saatanan Vittu - Image Results

vittu saatana helvetti vattu on vitun vihainen VITTU Heräsin kello 6.27 siihen kun joku saatanan nistilauma on tossa parkkipaikalla soittamassa vitun paskaa musiikkiansa. Mulla oli ikkuna auki TIETYSTI koska täällä kämpässä on n. 24 astetta sisällä lämmintä.

Finnish swearwords - a list of profanities you shouldn't know

Ei saatanan vittu (Mähä sanoin että mä en vittu vedä enää kertaakaa remix)